Πριν από 30 χρόνια, η BMW M πρόσθεσε στη γκάμα της για πρώτη φορά ένα ανοιχτό όχημα υψηλών επιδόσεων. Λίγο πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι του 1988, η BMW M3 Convertible E30 προσέφερε στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού την ευκαιρία να βιώσουν τη συγκίνηση ενός ανοιχτού, σπορ αυτοκινήτου σχεδιασμένου για καθημερινή χρήση, με κινητήρα και ανάρτηση αγωνιστικών προδιαγραφών. Η σημερινή διάδοχος, BMW M4 Convertible είναι η τελευταία εκδοχή αυτής της αυτοκινητιστικής φιλοσοφίας.

H M4 Convertible Edition 30 Jahre ενσαρκώνει την ουσία αυτής της επιτυχημένης παράδοσης και αποκλειστικότητας. Η έκδοση περιορισμένης παραγωγής 300 αντιτύπων συνδυάζεται με το M Competition Package. Το ανοιχτό μοντέλο έχει ισχύ 450 ίππων, σύστημα εξάτμισης M Sport, προσαρμοζόμενη ανάρτηση M με SPORT mode και διαφορικό Active M. Αποκλειστικά στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού συνθέτουν το μοναδικό χαρακτήρα του οχήματος.

BMW M4 Convertible Edition 30 Jahre


Μοναδικά στοιχεία και εμφάνιση

Προσφέρονται δύο παραδοσιακές αποχρώσεις για την BMW M4 Convertible Edition 30 Jahre. Η Macao Blue metallic παραπέμπει στο ντεμπούτο του μοντέλου υψηλών επιδόσεων πριν από 3 δεκαετίες. Η Mandarin II uni θυμίζει την απόχρωση Dakar Yellow, που προοριζόταν για τη δεύτερη γενιά BMW M3 Convertible.

Στάνταρ χαρακτηριστικά του επετειακού μοντέλου είναι τα γιαλιστερά ένθετα στο πλαίσιο της μάσκας, τα βράγχια M και οι σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών σε γκρι ματ.

Στο εσωτερικό υπάρχει πλήρως δερμάτινη ταπετσαρία σε αποχρώσεις ασορτί με το επιθυμητό χρώμα αμαξώματος. Με την εξωτερική απόχρωση Macao Blue metallic, υπάρχει δυνατότητα επιλογής από τους δίχρωμους συνδυασμούς Black/Fjord Blue και Black/Silverstone. Άλλα αποκλειστικά χαρακτηριστικά είναι αντίστοιχη, αντίθετη ραφή στα προσκέφαλα και πατάκια Μ με διακοσμητικό κορδόνι στην αντίστοιχη, αντίθετη απόχρωση. Μαύρες επιφάνειες εσωτερικού με κίτρινη ραφή προσφέρονται σε συνδυασμό με την Mandarin II uni. Διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού στην έκδοση Carbon Fibre περιλαμβάνονται στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.

Επιπλέον, το λογότυπο “30 Jahre Edition” είναι χαραγμένο στα κατώφλια θυρών και στα προσκέφαλα. Μία πλακέτα στη διακοσμητική λωρίδα εσωτερικού στο ταμπλό στην πλευρά του συνοδηγού φέρει, εκτός από το λογότυπο “30 Jahre Edition”, τον αριθμό “1/300”, υποδηλώνοντας ότι πρόκειται για Limited Edition.

Δείτε ακόμη: Κατάμαυρη BMW M2 Edition Black Shadow