Αυτό είναι το νέο Honda Jazz

Η 3η γενιά του Honda Jazz είναι έτοιμη και έρχεται πιο ευρύχωρη, πιο τολμηρή σχεδιαστικά αλλά και με έναν καινούριο βενζινοκινητήρα 1.3 i-VTEC της σειράς Earth Dreams Technology.

Η τρίτη γενιά Honda Jazz θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 και ενσαρκώνει μία σύγχρονη εκδοχή του κλασικού σχήματος Jazz, με δυναμική φυσιογνωμία και έντονες γραμμές. Το μοντέλο εμφανίζεται πιο ευρύχωρο εσωτερικά και με το σύστημα Magic Seats, διασφαλίζοντας υψηλή ευελιξία στην καμπίνα για μεταφορά ακόμη και μεγάλων αντικειμένων. Αυτό που τραβά τα βλέμματα στο εσωτερικό, εκτός από την αναβαθμισμένη ποιότητα των υλικών, είναι το Honda Connect με οθόνη 7 ιντσών, ενσωματώνοντας ψυχαγωγία, ενημέρωση ακόμη και σερφάρισμα στο Internet με πρόσβαση σε δελτία ειδήσεων, κυκλοφορίας και καιρού σε πραγματικό χρόνο, μαζί βεβαίως και με πρόσβαση σε ιντερνετικούς μουσικούς σταθμούς.
Το 2015 Honda Jazz θα εφοδιάζεται με ένα νέο βενζινοκινητήρα 1.3lt της σειράς Earth Dreams Technology με ισχύ 102ps στις 6.000 rpm, ενώ έχει νέο, πιο άκαμπτο και ελαφρύτερο πλαίσιο μαζί με νέα σχεδίαση της ανάρτησης. Όλα μαζί συμβάλλουν σύμφωνα με την εταιρία σε μία απολαυστική οδηγική εμπειρία. Διαθέσιμο ακόμη θα είναι και το πακέτο Advanced Driver Assist System, βασισμένο σε κάμερα και ραντάρ μεσαίας εμβέλειας, το οποίο υποστηρίζει μία ολοκληρωμένη σειρά νέων τεχνολογιών ασφάλειας που παρουσιάζονται σε όλη τη σειρά των μοντέλων της Honda για το 2015. Το νέο Jazz συνδυάζεται με εξάρι μηχανικό κιβώτιο (που αντικαθιστά το προηγούμενο πεντάρι) ή ένα ημιαυτόματο CVT.