Αυτή είναι η νέα Skoda Fabia

19 Αυγούστου 2014      
Μετά από ένα παιχνίδι σταδιακών αποκαλύψεων, η Skoda μας δείχνει την ολοκαίνουρια Fabia, ένα μοντέλο σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την αρχή βασισμένο στη νέα σχεδιαστική γλώσσα της τσέχικης μάρκας και με αρκετά στοιχεία δανεισμένα από το πρωτότυπο Skoda Vision C. Σύμφωνα με τον αρχισχεδιαστή της μάρκας η νέα Fabia είναι πιο εκφραστική, πιο δυναμική και πιο σπορ από ποτέ.

Εκτός από την εντελώς νέα εικόνα, η νέα Skoda Fabia είναι πιο ευρύχωρη, πιο πρακτική και με πιο οικονομικούς κινητήρες κατά 17%, ενώ φέρει νέα στοιχεία τεχνολογίας όπως ένα νέο σύστημα συνδεσιμότητας με smartphones. Από πλευράς διαστάσεων, η νέα Fabia είναι πιο χαμηλή και πιο φαρδιά, αναλογίες που δίνουν μια πιο σπορ όψη και ταυτόχρονα βελτιωμένα οδηγικά χαρακτηριστικά. Ένα ακόμη νέο στοιχείο είναι οι δυνατότητες προσωποποίησης, κάτι που έχει γίνει πλέον μόδα, δίνοντας στον αγοραστή τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 15 χρώματα αμαξώματος και συνδυασμούς αντίθεσης σε οροφή, καθρέπτες και ζάντες αλουμινίου. Αντίστοιχα υπάρχουν χρωματικοί συνδυασμοί και στο εσωτερικό.
Το μοντέλο θα παρουσιαστεί στο κοινό στα τέλη του επόμενου μήνα, στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού και όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία θα προκύψουν περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά στους κινητήρες και στα στοιχεία του εξοπλισμού.
Διαβάστε ακόμη: