Στο ανανεωμένο για το 2019 Honda NSX δόθηκε έμφαση στην αναβάθμιση του δυναμικού χαρακτήρα του αυτοκινήτου, διατηρώντας παράλληλα την καθημερινή χρηστικότητα. Η Honda εφοδίασε το μοντέλο με μεγαλύτερες εμπρός και πίσω αντιστρεπτικές δοκούς, που αυξάνουν την ακαμψία κατά 26% μπροστά και 19% πίσω. Οι πίσω πλήμνες και τα σαϊλενμπλόκ στους βραχίονες ελέγχου σύγκλισης είναι επίσης σκληρότερα, βελτιώνοντας την απόκριση του πλαισίου.

Πέραν των αναβαθμίσεων στην ανάρτηση, η Honda έχει αναθεωρήσει και το λογισμικό που ελέγχει το σύστημα κίνησης Sport Hybrid SH-AWD, το σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθηση, το σύστημα Vehicle Stability Assist και τους ενεργούς μαγνητοροϊκούς αποσβεστήρες. Οι αποσβεστήρες παρέχουν τώρα βελτιωμένη οδηγική άνεση και απόκριση στην πιο μαλακή ρύθμιση του NSX, διατηρώντας παράλληλα τις πιο σκληρές ρυθμίσεις για υψηλότερες ταχύτητες και οδήγηση στην πίστα.

Παράλληλα, το 2019 NSX θα εφοδιάζεται στάνταρ με ελαστικά υψηλών επιδόσεων Continental SportContact 6, που εξελίχθηκαν ειδικά για το NSX. Η Honda έκανε αυτές τις αλλαγές με σκοπό να πετύχει καλύτερη απόκριση, αλλά και βελτιωμένη ευστάθεια και έλεγχο στην πίστα, σε οριακές συνθήκες οδήγησης. Ενδεικτικό των βελτιώσεων είναι ότι το 2019 NSX πέτυχε κατά 2 δευτερόλεπτα ταχύτερο γύρο -από το τρέχον μοντέλο- στην πίστα της Suzuka.

Αναβαθμίσεις στον κινητήρα και στη σχεδίαση του NSX

Οι αναβαθμίσεις στον κινητήρα για το 2019 model-year περιλαμβάνουν αναβαθμισμένα μπεκ, βελτίωση στη διαχείριση θερμότητας του υπερσυμπιεστή και νέο φίλτρο σωματιδίων. Έτσι το NSX συμμορφώνεται με το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο επιδόσεων.

Οπτικά βεβαίως ξεχωρίζει η νέα απόχρωση Thermal Orange Pearlescent, ενώ οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν πορτοκαλί δαγκάνες για τα προαιρετικά carbon-κεραμικά δισκόφρενα. Το φινίρισμα χρωμίου στο πάνω πλαίσιο της μάσκας είναι τώρα ασορτί με το αμάξωμα, ενώ ένα νέο γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα χρησιμοποιείται στο πλέγμα μπροστά και στους πίσω προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό υπάρχει η επιλογή ενός πλήρως δερμάτινου σαλονιού ή μίας νέας ταπετσαρίας Indigo Blue σε συνδυασμό Alcantara και δέρματος.

Η παραγωγή του 2019 Honda NSX ξεκίνησε ήδη, με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται προς το τέλος της χρονιάς.