Σημειώνοντας μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στην αγορά αλλά και μια εξαιρετική πορεία στην Ελλάδα, το Toyota C-HR ανανεώνεται. Διατηρώντας το ίδιο επαναστατικό σχήμα του, το μοντέλο έρχεται στη χώρα μας το Φεβρουάριο του 2020. Έχει κινητήρα, νέα στοιχεία εξοπλισμού αλλά και μικρές αισθητικές αλλαγές στο εμπρός και πίσω τμήμα του.

Σημαντικότατη προσθήκη στη γκάμα αποτελεί ο νέος 2-λιτρος Hybrid Dynamic Force κινητήρας απόδοσης 184hp. Αυτός πλαισιώνει τον γνώριμο, αλλά βελτιωμένο, 1.8 Hybrid με 122hp. Ο νέος κινητήρας (προερχόμενος από τη νέα Corolla) προσφέρει μια πιο δυναμική επιλογή στους υποψήφιους αγοραστές, διατηρώντας παράλληλα χαμηλά τα επίπεδα ρύπων. Ο 1.8 Hybrid εκπέμπει 109 g CO2/km, ενώ ο 2.0 Hybrid Dynamic Force ξεκινά από τα 118 g/km (κατά WLTP).

Toyota C-HR

Τι αλλάζει στο ανανεωμένο Toyota C-HR;

Επιπρόσθετα, το ανανεωμένο Toyota C-HR εξοπλίζεται με ένα νέο σύστημα multimedia. Πλέον υποστηρίζει τις τελευταίες εκδόσεις των Apple CarPlay και Android Auto για άψογη διασύνδεση των σύγχρονων smartphone με το αυτοκίνητο. Ακόμη διαθέτει αναβαθμίσεις “over the air” για χάρτες, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν συνεχώς τους τελευταίους χάρτες της Ευρώπης.

Σχεδιαστικά, το C-HR παραμένει πιστό στο εντυπωσιακό του σχήμα, το οποίο αποτελεί και ένα από τα δυναμικότερα χαρακτηριστικά του. Η σχεδίαση του θυμίζει ένα υπερυψωμένο coupe, με κρυφές χειρολαβές στις πίσω πόρτες. Στο ανανεωμένο μοντέλο, υπάρχουν μικρές πινελιές ανανέωσης εμπρός και πίσω που χαρίζουν μια ανεπαίσθητη φρεσκάδα στη συνολική σιλουέτα του. Πρόσθετο δυναμισμό εξασφαλίζει ένα βαμμένο εμπρός χείλος αλλά και οι μεγαλύτεροι κάθετοι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα. Τα φώτα εμπρός και πίσω αναβαθμίζονται επίσης με νέα τεχνολογία LED. Οι εμπρός προβολείς ενσωματώνουν και τα LED ημέρας, ενώ τα φλας πλέον ανάβουν ως μια λεπτή γραμμή. Πίσω, πέρα από τα LED φώτα, υπάρχει και ένα διακριτικό σπόιλερ σε μαύρο γυαλιστερό, στο τελείωμα της ουράς.

Στο οδηγικό κομμάτι, το ανανεωμένο C-HR εφοδιάζεται με ένα τροποποιημένο σύστημα διεύθυνσης, το οποίο και παρέχει σύμφωνα με την Toyota βελτιωμένη αίσθηση στο τιμόνι. Ο 2-λιτρος υβριδικός κινητήρας διαθέτει ακόμη νέα ανάρτηση, η οποία υπόσχεται βελτιωμένη άνεση και καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά, διατηρώντας την ήδη καλή αίσθηση του μοντέλου στο δρόμο. Όλες οι εκδόσεις του μοντέλου έχουν ακόμη βελτιωμένη ηχομόνωση για πιο ξεκούραστα ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο.

Το ανανεωμένο Toyota C-HR θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το Φεβρουάριο του 2020 σε άγνωστες προς το παρόν τιμές. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο υβριδικά σύνολα με 122 και 184 ίππους, ενώ εκτός γκάμας φαίνεται να είναι η συμβατική έκδοση βενζίνης με τον 1.2 Turbo κινητήρα.