Τρία νέα ηλεκτροκίνητα Honda που έρχονται το 2023

Μπορεί η Honda να εξηλεκτρίζει το Civic και να φέρνει τη νέα γενιά αποκλειστικά ως υβριδικό μοντέλο, ωστόσο έρχονται επίσης τρία νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην Ευρώπη μέσα στο 2023.

Το νέας γενιάς Honda Civic e:HEV θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στη χρονιά, ολοκληρώνοντας τη δέσμευση της μάρκας να εξηλεκτρίσει όλη την mainstream ευρωπαϊκή γκάμα της μέχρι τα τέλη του 2022. Ωστόσο τώρα η Honda ανακοινώνει πως μέσα στο 2023 θα δούμε την επέκταση και των πλήρως εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων της. Έτσι λοιπόν θα περιμένουμε ένα αμιγώς ηλεκτρικό Β-SUV, που παρουσιάστηκε με τη μορφή του e:Ny1 Prototype. Θα ακολουθήσουν ένα πλήρως υβριδικό C-SUV και το νέο CR-V σε εκδόσεις full hybrid και plug-in hybrid για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Το ηλεκτρικό e:Ny1 που αναμένεται στην αγορά το 2023, θα βρίσκεται στο επίκεντρο της μελλοντικής γκάμας προϊόντων της Honda. Πρόκειται για ένα συμπαγές SUV που υπόσχεται ένα μίγμα δυναμικής συμπεριφοράς, υψηλής τεχνολογίας και προηγμένης σχεδίασης. Η Honda τονίζει πως θα αποτελέσει μία εξαιρετική επιλογή για οικογένειες που αναζητούν το πρώτο τους EV.

Αυτό είναι το νέο Honda Civic e:HEV