Νέα Abarth 595 & Abarth 695 ΜΥ2023

Οι μικρές βολίδες της Abarth ανανεώνονται για το 2023, αποκτούν νέα στοιχεία μεταξύ των οποίων και ένα νέο πορτοκαλί χρώμα εμπνευσμένο από το ιστορικό Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth.

Με ακόμα περισσότερη εστίαση στο στιλ και την απόδοση, η νέα σειρά της Abarth προσφέρει ευκολότερη εξατομίκευση. Η νέα σειρά μοντέλων χρησιμοποιεί ως βάση είτε το Abarth 595 των 165 ίππων, είτε το Abarth 695 των 180 ίππων. Ο Turbo κινητήρας 1.4 T-Jet που εφοδιάζει και τα μονοθέσια του θεσμού της Formula 4, εκτός από την υψηλή απόδοση προσφέρει και μια μοναδική ηχητική εμπειρία, χάρη και στα σπορ συστήματα εισαγωγής-εξαγωγής τα οποία εξοπλίζουν το μηχανικό σύνολο. Τόση η έκδοση 595 165hp, όσο και η 695 180hp, είναι διαθέσιμες με τα δύο πακέτα εξοπλισμού Turismo και Competizione, με το πρώτο να εστιάζει στο στιλ και τον πλούσιο εξοπλισμό ενός “GT” και το δεύτερο στην απόλυτη εμπειρία της σπορ οδήγησης.

Το πακέτο Tursimo εστιάζει σε όλο το στιλ και χαρακτήρα που μπορεί να αναζητά κανείς από ένα σπορ αυτοκίνητο, όπως είναι τα τύπου μπάκετ καθίσματα με δερμάτινη επένδυση, ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και οι σπορ τροχοί των 17’’. Αντίστοιχα στην περίπτωση του πακέτου Competizione η εστίαση βρίσκεται στην απόλυτη οδηγική αίσθηση που εξασφαλίζουν στοιχεία όπως τα Carbon καθίσματα της Sabelt και οι ζάντες των 17’’ από υπερ-ελαφρύ κράμα αλουμινίου. 

Η νέα σειρά της Abarth εγκαινιάζει και ένα νέο χρώμα στη διαθέσιμη παλέτα, το “Orange Racing”. Πρόκειται για μια σύνθεση του κίτρινου και κόκκινου χρώματος που πρωταγωνιστούν και στο σήμα της μάρκας. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι εμπνευσμένη για ακόμα μια φορά από την πλούσια ιστορία της μάρκας και συγκεκριμένα το Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth.

Η νέα σειρά της Abarth θα είναι διαθέσιμη για παραγγελίες και στην ελληνική αγορά το αμέσως προσεχές διάστημα.