Ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta ΜΥ2019

Το δημοφιλέστερο μοντέλο της Alfa Romeo ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με ασφάλεια και τεχνολογία. Νέοι turbo κινητήρες, νέα χρώματα και νέες σχεδιαστικές λεπτομέρειες ξεχωρίζουν. Η νέα Giulietta αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά το αμέσως προσεχές διάστημα.

Alfa Romeo Giulietta Veloce

H ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta, διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που καθιέρωσαν το δημοφιλές μοντέλο στη γκάμα της μάρκας, εφοδιάζεται πλέον με νέα χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα, την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει. Το μοντέλο του 2019 είναι διαθέσιμο σε 5 εκδόσεις, κάθε μία με ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Κοινός παρανομαστής σε όλες τις εκδόσεις είναι το αξεπέραστο ιταλικό στιλ, τα δυναμικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν εκτός των άλλων το χαμηλό βάρος και η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων.

Από τη βάση της γκάμας, η νέα Giulietta, ξεχωρίζει για τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος εκτός των άλλων περιλαμβάνει σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESP) με hill assist, σύστημα επιλογής δυναμικής κατάστασης D.N.A., αλλά και ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2. Επίσης οι 6 αερόσακοι, ο κλιματισμός, το σύστημα πολυμέσων και βεβαίως όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες (4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέπτες, κτλ.) συνθέτουν ένα απόλυτα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού.

Alfa Romeo Giulietta Super

Πέντε νέες εκδόσεις Giulietta

Στην έκδοση Super, ξεχωρίζουν οι νέες ζάντες 16 ιντσών, ο διζωνικός αυτόματος κλιματισμός, οι αισθητήρες στάθμευσης, αλλά και οι στιλιστικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό. Αντίστοιχα στην έκδοση Sport δίνεται έμφαση στο δυναμικό χαρακτήρα της Giulietta, με τροχούς 17 ιντσών, πλευρικά μαρσπιέ και πίσω διαχύτη να είναι μερικά από τα στοιχεία που δίνουν το σπορ στίγμα του μοντέλου. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα με επένδυση σε ύφασμα-Alcantara, πεντάλ αλουμινίου και κόκκινες ραφές. Το σύστημα πολυμέσων-πλοήγησης UConnect με οθόνη αφής 6,5” αναβαθμίζει το τεχνολογικό προφίλ του μοντέλου. Τέλος, η ειδική ρύθμιση της ανάρτησης στην έκδοση Sport, τονίζει ακόμα περισσότερο την οδηγική απόλαυση στην ανανεωμένη Giulietta.

Για όσους αναζητούν πολυτέλεια και άνεση, η Giulietta Executive ξεχωρίζει χάρη σε μια σειρά εκλεπτυσμένων στιλιστικών χαρακτηριστικών, καθώς και με τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης. Περιλαμβάνει το UConnect με οθόνη αφής 6,5”, εσωτερικό ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός-πίσω, αισθτήρες φώτων/βροχής κ.α. Τέλος διαθέσιμη αποκλειστικά με τον κινητήρα πετρελαίου 2.0 JTDM με τους 170 ίππους, είναι η κορυφαία έκδοση Veloce, η οποία εκφράζει απόλυτα τον σπορ χαρακτήρα, αλλά και τη σύνδεση της Alfa Romeo με τους αγώνες. Η Giulietta Veloce είναι απόλυτη έκφραση του στιλ και του δυναμικού χαρακτήρα της μάρκας.

Alfa Romeo Giulietta Super

Κίνηση στη νέα Giulietta δίνουν αποκλειστικά Turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, προδιαγραφών Euro6D, με κιβώτια 6 σχέσεων, μηχανικά ή αυτόματα διπλού συμπλέκτη TCT. Σε επίπεδο βενζίνης ο κινητήρας 1,4ΤΒ αποδίδει 120 ίππους και 215 Nm ροπής, ενώ σε επίπεδο diesel, ο κινητήρας 1,6 JTDM αποδίδει 120 ίππους και 320 Nm ροπής. Ο κινητήρας 2.0 JTDM που εξοπλίζει αποκλειστικά την έκδοση Veloce αποδίδει 170 ίππους και 350 Nm ροπής και συνδυάζεται με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT. Η εμπορική διάθεση της ανανεωμένης Alfa Romeo Giulietta στην Ελληνική αγορά αναμένεται εντός του Μαρτίου.