Η BMW ετοιμάζει τη νέα 8άρα

Η BMW Σειρά 8 είναι ένα αυτοκίνητο από τα παιδικά μας όνειρα, το κορυφαίο στη γκάμα των Βαυαρών που σταμάτησε να κυκλοφορεί από το 1999. Ωστόσο, αυτό το τελευταίο πρόκειται να αλλάξει…

Η επιστροφή της 8άρας δεν είναι καινούρια ιδέα. Εδώ και τουλάχιστον 1 χρόνο ακούγονται φήμες που λένε ακριβώς αυτό, ωστόσο χωρίς καμία ανταπόκριση από το Μόναχο. Μέχρι τώρα τουλάχιστον, αφού η BMW έδωσε ένα σχεδόν ξεκάθαρο teaser για την πρεμιέρα της 8 Series Concept στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este που θα διοργανωθεί τις επόμενες ημέρες. Και ακόμη καλύτερα, η BMW τονίζει πως το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο για παραγωγή εντός του 2018!

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη εικόνα της νέας BMW 8 Series.

Πρακτικά έχουμε απλά ένα φωτεινό περίγραμμα, ωστόσο είναι αρκετό για να σχηματίσει τη σιλουέτα της νέας Σειράς 8, η οποία δείχνει να υιοθετεί αρκετά στοιχεία από την παλιά. Στοιχεία όπως το μακρύ καπό και βεβαίως τα φουσκωμένα πίσω φτερά. Πάντως σαν πρώτη σκέψη, η νέα 8άρα δείχνει ικανή να τεθεί αντιμέτωπη με μοντέλα όπως π.χ. η Bentley Continental GT, ενώ η χρήση της πλατφόρμας από τη Σειρά 7 μάλλον θα την κάνει μεγαλύτερη από όσο θα περιμέναμε.

Υπομονή λοιπόν ως τις 26 Μαΐου για ο περιβόητο Concorso d’Eleganza Villa d’Este, όπου θα τη δούμε και θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.