Η BMW M8 στην τελική ευθεία πριν την παραγωγή

BMW M8

Η νέα BMW M8 Coupe ολοκληρώνει το τελικό στάδιο των δοκιμών της και ετοιμάζεται να πάρει το δρόμο προς την παραγωγή. Ήδη το τελευταίο διάστημα ένα πρωτότυπο δοκιμάζεται στην πίστα GP του Εστορίλ, στην Πορτογαλία.

Η BMW M8 θα αποτελέσει την κορυφαία έκδοση στη Σειρά 8 και βεβαίως θα αποτελεί “παιδί” του M Division. Αυτό σημαίνει πως θα έχει τη φιλοσοφία αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων, με ελαχιστοποιημένο βάρος, χαμηλό κέντρο βάρους, ομοιόμορφη κατανομή, βέλτιστο μεταξόνιο και φαρδιά μετατρόχια. Βελτιστοποιήσεις ειδικές για μοντέλα M αυξάνουν τα επίπεδα ακαμψίας στη δομή του αμαξώματος, στα εξαρτήματα και στις εδράσεις του πλαισίου. Επίσης, η ανάρτηση M πετυχαίνει κατευθυντική ευστάθεια, ακρίβεια  και δυναμική συμπεριφορά στο στρίψιμο.

BMW M8

Κάτω από το καπό της BMW M8 θα βρίσκεται ο V8 M TwinPower Turbo με ισχύ λίγο πάνω από τους 600 hp. Όπως και στη M5 (που οδηγήσαμε εδώ) θα υπάρχει πλήρως μεταβλητή μεταφορά ισχύος μέσω του συστήματος τετρακίνησης M xDrive με μεγαλύτερο ποσοστό κατανομής ροπής πίσω και με 2WD mode. Το λανσάρισμα της M8 στην αγορά θα γίνει μέσα στο 2019.

Δείτε ακόμη:

Οδηγούμε στην πίστα: Νέα BMW M5