Έρχεται η πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupe

Η BMW συνεχίζει την προϊοντική της επέλαση και ανακοινώνει τη Σειρά 2 Gran Coupe. Το νέο μοντέλο θα εμφανιστεί σε παγκόσμια πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2019, ενώ θα λανσαριστεί στην αγορά την άνοιξη του 2020.

BMW Σειρά 2 Gran Coupe

Η BMW συνεχίζει την επέλαση μοντέλων της, εξελίσσοντας παράλληλα μία πρωτοποριακή φιλοσοφία αυτοκινήτου για την πολυτελή compact κατηγορία. Αυτή θα ενσαρκωθεί μέσα από την πρώτη BMW Σειράς 2 Gran Coupe. Ένα σπορ και κομψό τετράθυρο coupe μοντέλο, όπως συμβαίνει με επιτυχία σε ανώτερες κατηγορίες οχημάτων. Η BMW Σειρά 2 Gran Coupe θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Los Angeles, το Νοέμβριο του 2019, ενώ το παγκόσμιο λανσάρισμά της στην αγορά προγραμματίζεται για την άνοιξη του 2020.

Η Σειρά 2 Gran Coupe φέρνει νέα στοιχεία εξατομίκευσης, αισθητικής και συναισθηματικής προσέγγισης στην πολυτελή compact κατηγορία. Συνδυάζει μία σχεδίαση που διεγείρει το συναίσθημα με σπορτίφ στυλ και τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες λειτουργικότητας και συνδεσιμότητας. Η BMW ήδη προσφέρει μία μοναδική γκάμα compact μοντέλων για ποικίλες και διαφορετικές απαιτήσεις και υποψήφιους πελάτες στο περιβάλλον του ανταγωνισμού. Η Σειρά 2 Gran Coupe θα δώσει φρέσκια ώθηση σε αυτή την κατηγορία. Βασίζεται στην τελευταία αρχιτεκτονική εμπρόσθιας κίνησης της BMW και μοιράζεται μεγάλο αριθμό προηγμένων τεχνολογιών με τη νέα Σειρά 1, που επίσης θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του 2019.

Η BMW Σειρά 2 Gran Coupe είναι σχεδιασμένη σαν ένα ελκυστικό, παγκόσμιο μοντέλο που θα ενισχύει τη γκάμα, κυρίως σε αγορές όπου οι αγοραστές αυτοκινήτων έλκονται ιδιαίτερα σε notchback μοντέλα. Μία αποκλειστική, εναλλακτική πρόταση έναντι του κλασικού sedan, το τετράθυρο coupe απευθύνεται σε όλα τα target groups που αναζητούν προηγμένη σχεδίαση και εμφάνιση γεμάτη αυτοπεποίθηση και στην compact κατηγορία.