Νέο compact SUV έρχεται από τη Skoda

Η επίθεση της Skoda στα SUV συνεχίζεται με ένα νέο compact crossover που θα επεκτείνει τη γκάμα, πλαισιώνοντας τα Kodiaq και Karoq.

Skoda Compact SUV

Η Skoda δίνει στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα που δείχνει τη σιλουέτα του νέου της μοντέλου. Αποτελεί μια πρώτη ένδειξη για το design του μελλοντικού crossover, το οποίο θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης (5-17 Μαρτίου). Στην εικόνα φαίνεται το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου με το σχεδιασμό των νέων προβολέων LED, τα πρωτότυπα φώτα ημέρας, καθώς και τα ενσωματωμένα φώτα προειδοποίησης αλλαγής πορείας.

Το νέο Skoda θα συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός SUV (υπερυψωμένες θέσεις καθισμάτων, καλύτερη θέα προς τα έξω, πιο άνετη είσοδος και έξοδος, αυξημένη απόσταση από το έδαφος) με την ευελιξία και την ευκολία οδήγησης που απαντάται σε ένα αυτοκίνητο με compact διαστάσεις. Το urban crossover της Skoda θα είναι ένα αυτοκίνητο για κίνηση εντός και εκτός πόλης, βασισμένο στη σπονδυλωτή πλατφόρμα MQB (Modular Transverse Matrix) του Volkswagen Group, ενώ προσφέρει όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, μαζί με πολλές «Simply Clever» διευκολύνσεις.

Δείτε ακόμη:

Δοκιμή: Skoda Karoq 1.5 TSI | Vlog