Το Skoda Vision RS δείχνει το μέλλον των γρήγορων Skoda

Παρουσιάστηκαν τα πρώτα σκίτσα του Skoda Vision RS, το concept car που θα παρουσιάσει η Skoda στο sαλόνι aυτοκινήτου στο Παρίσι, σε ένα μήνα από τώρα. Το Vision RS δείχνει την κατεύθυνση του design των εκδόσεων RS στο μέλλον αλλά και ένα πιθανό σπορ compact μοντέλο που θα λανσάρει η μάρκα τα επόμενα χρόνια.

Skoda Vision RS

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα δύο σχεδιαστικά σκίτσα που προσφέρουν μια πρόγευση του Vision RS. Ένα σχεδιαστικό πρωτότυπο που θα παρουσιάσει η μάρκα στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι, σε περίπου ένα μήνα. Το Vision RS προϊδεάζει για ένα μελλοντικό σπορ compact μοντέλο και ταυτόχρονα δείχνει πού θα κινηθεί σχεδιαστικά η γκάμα RS.

Η οπτική εντύπωση που δίνουν τα σκίτσα περιγράφεται από μία λέξη: αεροδυναμική! Λεπτά φωτιστικά σώματα LED, σφηνοειδής φόρμα, διαχύτες και σπόιλερ συνθέτουν ένα compact μοντέλο που φέρει περήφανα την ένδειξη RS. Ένας συνδυασμός γραμμάτων που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο 130 RS, για να ακολουθήσουν το 1974 τα 180 RS και 200 RS, μοντέλα που συμμετείχαν σε αγώνες ράλλυ. Από το 2000, η ένδειξη RS πλέον χρησιμοποιείται για να ξεχωρίζουν όλες οι εκδόσεις επιδόσεων των μοντέλων της Skoda. Η πλήρης αποκάλυψή του, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, 4-14 Οκτωβρίου 2018.

Skoda Vision RS

Δείτε ακόμη:

Έρχεται Skoda Kodiaq vRS με 240ps