Το Opel Ampera-e είναι το “Καλύτερο προϊόν του 2017”

Για μια ακόμη φορά στα plus X Awards, επιβεβαιώθηκε ότι τα προϊόντα της Opel αποτελούν πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας. Κατά το παρελθόν, η κριτική επιτροπή του μεγαλύτερου διαγωνισμού καινοτομίας για τεχνολογία, σπορ στυλ και lifestyle, τίμησε την Opel με τον τίτλο της «Πιο καινοτόμο μάρκας». Φέτος τα μοντέλα Opel Ampera–e και Insignia Grand Sport, βρέθηκαν στο επίκεντρο της δημοσιότητας ως επαναστατικά νέα μοντέλα και κατέκτησαν πολλαπλά βραβεία.
Το Insignia Grand Sport διακρίθηκε στις κατηγορίες «Υψηλή Ποιότητα» και «Σχεδίαση και «Λειτουργικότητα», ενώ το Ampera-e κατέλαβε την πρώτη θέση στην «Υψηλή Ποιότητα», «Σχεδίαση», «Λειτουργικότητα» και στη βασική φιλοσοφία του «Οικολογία». Η διεθνής κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε με το επαναστατικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που το ονόμασε «Καλύτερο Προϊόν του 2017».
Το Opel Ampera-e διαθέτει πολλά προτερήματα που συνάδουν με τον τίτλο του «Καλύτερου Προϊόντος του 2017». Εντυπωσιάζει η αυτονομία του που μπορεί να καλύψει απόσταση 520 χλμ. σύμφωνα με τον νέο ευρωπαϊκό Κύκλο Δοκιμών (NEDC), με μια φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου 60 KWh, προσφέροντας τουλάχιστον 30% περισσότερη αυτονομία συγκριτικά με τον ανταγωνισμό της κατηγορίας. Οι επιδόσεις του ηλεκτροκινητήρα με τους 204 ίππους είναι κορυφαίες, αφού η επιτάχυνση 0-50 km/h γίνεται σε 3,2 δευτερόλεπτα. Με μήκος 4,17 μ. το Ampera-e διαθέτει ευρυχωρία χώρων για πέντε επιβάτες και πορτμπαγκάζ 381 λίτρων με δυνατότητα αύξησής του στα 1.271 λίτρα όταν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα.