Αναβαθμισμένο Fiat Tipo με 5 χρόνια εγγύηση

Η νέα σειρά Fiat Tipo έρχεται με μεγαλύτερη ευελιξία διαμόρφωσης του εξοπλισμού, πληρέστερη γκάμα κινητήρων και αναβαθμισμένο εσωτερικό.

Έχοντας διακριθεί για την ευρυχωρία, την πρακτικότητα, αλλά και το συνολικά αποδοτικό του χαρακτήρα, το Fiat Tipo πλέον προσφέρει περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης, πληρέστατη γκάμα κινητήρων, αλλά και αναβαθμισμένα στοιχεία στην καμπίνα των επιβατών. Ακολουθώντας τη νέα προϊοντική στρατηγική της Fiat, οι υποψήφιοι αγοραστές με τρία βήματα μπορούν να διαμορφώσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους. Το αναβαθμισμένο Tipo διατίθεται σε hatchback και station wagon, με Turbo κινητήρες βενζίνης, με υβριδικό σύστημα 48V και δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά, καθώς και σε diesel.

Τα πακέτα εξοπλισμού είναι τρία, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά το κάθε ένα. Αυτά είναι τα Style/Style+ (με έμφαση στο στιλ), Tech (με έμφαση στα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας) και Comfort (με έμφαση στην άνεση). Μάλιστα μπορούν να επιλεγούν ξεχωριστά ή με όποιο συνδυασμό επιθυμεί ο αγοραστής. Παράλληλα υποστηρίζοντας με συνέπεια τον φιλανθρωπικό οργανισμό RED, η Fiat προσφέρει και τη νέα ειδική έκδοση Tipo (RED), μέσω της οποίας η ιταλική εταιρεία συμβάλει στην καταπολέμηση των πανδημιών.

Γκάμα κινητήρων

Σε επίπεδο κινητήρων, η νέα σειρά εφοδιάζεται με σύνολα Euro 6.4, όλα με Turbo για υψηλή απόδοση, ελαστικότητα και χαμηλή κατανάλωση. Στη βάση της γκάμας βρίσκεται ο κινητήρας βενζίνης 1.0Τ με 100 ίππους και 190 Nm ροπής. Σε diesel, ο 1.6MTJ με 130 ίππους και 320 Nm ροπή, χαρακτηρίζεται τόσο από τις επιδόσεις του όσο και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Διαθέσιμο στο Tipo είναι και το νέο υβριδικό σύνολο 48V με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων που για πρώτη φορά στην κατηγορία προσφέρει και δυνατότητες κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά υπό συνθήκες (κυκλοφοριακή συμφόρηση, ελιγμοί στάθμευσης, κ.α.).

Αλλαγές στο εσωτερικό

Η νέα σειρά του Fiat Tipo φέρνει και μια σειρά αναβαθμίσεων στο εσωτερικό, με νέες επενδύσεις καθισμάτων με το λογότυπο της FIAT, ταμπλό με μαλακή επένδυση “Serpentone” με glossy μαύρες λεπτομέρειες και χρωμιωμένα ένθετα, αλλά και νέες επενδύσεις στις πόρτες. Η γκάμα του αναβαθμισμένου μοντέλου είναι διαθέσιμη σε τιμές από 23.200 ευρώ, περιλαμβάνοντας 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ., 5ετή υπηρεσία οδικής βοήθειας, αλλά και χρηματική έκπτωση έως 500 ευρώ.