Η Ford λανσάρει την Mustang Mach-E GT, τη νέα κορυφαία έκδοση της ηλεκτρικής Mustang, με 487 ίππους που κάνει το 0-100 km/h σε 3,7 δευτερόλεπτα!

Παράγοντας περισσότερη ισχύ από οποιοδήποτε μοντέλο παραγωγής που έχει διαθέσει ποτέ η Ford στην Ευρώπη, η Mustang Mach-E GT μπορεί να επιταχύνει από 0-100 km/h σε 3,7 δευτερόλεπτα. Πρόκειται δηλαδή για το πιο γρήγορο σε επιτάχυνση ευρωπαϊκό πενταθέσιο μοντέλο στην ιστορία της Ford.

Η κορυφαία έκδοση της ηλεκτρικής Mach-E έχει δύο μοτέρ, τετρακίνηση και προσαρμοζόμενη ανάρτηση MagneRide. Μαζί και νέα φρένα της Brembo. Η Mustang Mach E GT περιλαμβάνει επίσης μία μοναδική ρύθμιση στο κινητήριο σύνολο που μεταφέρει περισσότερη ισχύ στους πίσω τροχούς από τις υπόλοιπες τετρακίνητες εκδόσεις της Mach-E. Νέα είναι και τα ελαστικά της Pirello, με ειδική χάραξη ώστε να μπορούν να μεταφέρουν την τεράστια ροπή στη επιφάνεια του δρόμου.

Ford Mustang Mach-E GTΕπιπλέον, το νέο προφίλ οδήγησης Untamed Plus είναι σχεδιασμένο για να βοηθά τους οδηγούς να εξισορροπούν την ισχύ των κινητήριων μονάδων για την επίτευξη σταθερών χρόνων κατά την οδήγηση στην πίστα. Η έκδοση περιλαμβάνει σπορ καθίσματα της Ford Performance, ζάντες αλουμινίου 20”, αποκλειστικά χρώματα Grabber Blue και Cyber Orange, καθώς και σχεδιαστικά στοιχεία που τη διαφοροποιούν.

Εξοπλισμένη με την extended range μπαταρία 88 kWh (ωφέλιμη), η Mustang Mach-E GT επιτρέπει επίσης στους λάτρεις της οδήγησης να ασπαστούν την αμιγή ηλεκτροκίνηση με αυτοπεποίθηση, προσφέροντας αυτονομία 500 km. Η φόρτιση σε παροχή με ισχύ 150 kW μπορεί να προσθέσει κατά μέσο όρο αυτονομία 99 km μέσα σε 10 λεπτά περίπου, ενώ η μπαταρία μπορεί να ανακτήσει το 80% της φόρτισής της από 10%, σε 45 λεπτά.