Το ψηφιακό εσωτερικό στο νέο Ford Ranger Raptor

Ford Ranger Raptor

Ζούμε στην εποχή όπου ένα αυτοκίνητο δεν είναι μόνο δύναμη και ικανότητες. Πλέον ρόλο παίζει και το εσωτερικό του και οι ψηφιακές του τεχνολογίες. Ναι, ακόμη και σε ένα “αγροτικό”!

Για το εσωτερικό του νέου Ranger Raptor η σχεδιαστική ομάδα της Ford δεν θα μπορούσε παρά να δώσει τον καλύτερο εαυτό της. Όπως και οι εξωτερικές επιφάνειες, έτσι και το εσωτερικό τονίζει με τη σειρά του τον δυναμικό χαρακτήρα του Raptor. Η καμπίνα περιλαμβάνει νέα σπορ καθίσματα εμπνευσμένα από μαχητικά αεροσκάφη, ενώ πινελιές σε πορτοκαλί απόχρωση αντανακλώνται στον ατμοσφαιρικό φωτισμό δίνοντας μια χρυσοκίτρινη λάμψη.

Και οι ανέσεις δε σταματούν εδώ. Υπάρχει θερμαινόμενο τιμόνι με δερμάτινη επένδυση και σήμανση για τη θέση ευθείας, όπως στα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Τα paddles του αυτόματου κιβωτίου είναι από χυτό μαγνήσιο, ολοκληρώνοντας τη σπορ αίσθηση.

Στη hightech καμπίνα βρίσκεται και μία πλήρως ψηφιακή οθόνη 12,4 ιντσών, καθώς και μία κεντρική οθόνη αφής 12 ιντσών, σε διάταξη πορτραίτου, όπως και στην ηλεκτρική Mustang Mach-E. ΑΥτή περιλαμβάνει υποστήριξη για τα συστήματα ελέγχου, ενημέρωσης, συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου. Το λειτουργικό SYNC 4A της Ford προσφέρει ασύρματη συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto. Επίσης, η οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα είναι συνδεδεμένη με μία κάμερα 360-μοιρών, που διευκολύνει το παρκάρισμα τόσο εντός πόλης όσο και εκτός αυτής.

Όπως κάθε νέο Ford, διαθέσιμο είναι και το ενσωματωμένο μόντεμ FordPass, παρέχοντας ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού. Τέλος, ένα ηχοσύστημα της B&O με 10 ηχεία προσφέρει μια μοναδική ηχητική εμπειρία σε όλους τους επιβάτες.

Περισσότερα για το νέο Ford Ranger Raptor:

Αυτό είναι το νέο Ford Ranger Raptor