Η «προφητεία» της Hyundai με αυτό το ηλεκτρικό πρωτότυπο

Η Hyundai Motor παρουσιάζει το μελλοντικό της όραμα με το ‘Prophecy’ Concept EV. Ένα μοντέλο που επεκτείνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Sensuous Sportiness».

Η Hyundai Motor παρουσίασε το νέο Concept EV Prophecy. Με τη διαχρονική σχεδίαση ενός κλασικού αυτοκινήτου, το Prophecy εμπνέεται από τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Sensuous Sportiness» της εταιρείας και ενσωματώνει την «Optimistic Futurism», την επόμενη πτυχή της σχεδιαστικής της φιλοσοφίας, η οποία στοχεύει στην εξισορρόπηση της φύσης και της τεχνολογίας, της συγκίνησης και της πρακτικότητας.

Ένα λαμπρό σχεδιαστικό μέλλον για τη Hyundai

To Prophecy δημιουργεί νέα standards για το EV segment. Το μεγαλύτερο μεταξόνιο και η μικρότερη προεξοχή της πλατφόρμας EV δίνουν στο μοντέλο μια σιλουέτα τέλειων αναλογιών. Το αποτέλεσμα είναι ένα νέος σχεδιασμός EV που ορίζεται από καθαρές επιφάνειες και αρμονία της αισθητικής και της λειτουργικότητας. O εξωτερικός σχεδιασμός του Prophecy διαπνέεται από ένα καθαρό, συνεχές streamline που εκτείνεται από εμπρός προς τα πίσω. Επιπλέον, η τεχνολογία προοδευτικού φωτισμού με τεχνολογία pixelated είναι ενσωματωμένη στα φωτιστικά σώματα, τους προβολείς και την αεροτομή, αντανακλώντας τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκαν στο Hyundai 45 concept.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός του πρωτότυπου αξιοποιεί πλήρως τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ηλεκτρική πλατφόρμα της Hyundai. Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι το σύστημα διεύθυνσης, όπου δεν συναντούμε τιμόνι αλλά δύο χειριστήρια τύπου joystick, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο χώρο και σε συνδυασμό με τα εργονομικά καθίσματα παρέχεται μεγαλύτερη άνεση στους επιβαίνοντες στην καμπίνα.