Το Infiniti Qs Inspiration είναι ένα ηλεκτρικό σπορ σεντάν

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του Qs Inspiration, του πρωτότυπου σπορ σεντάν που συμβολίζει την εποχή της ηλεκτροκίνησης.

INFINITI Qs Inspiration

Ενόψει του παγκόσμιου ντεμπούτου του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης την επόμενη εβδομάδα, το Infiniti Qs Inspiration προσφέρει μια νέα προοπτική για το σχεδιασμό και τη “στήσιμο” ενός σπορ σεντάν. Έχει υψηλότερη θέση οδήγησης και ένα πανίσχυρο ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, με μετάδοση της ισχύος και στους τέσσερις τροχούς (e-AWD).

Βασισμένο στο DNA της Infiniti, το Qs Inspiration επιβεβαιώνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας, για τα μελλοντικά ηλεκτροκίνητα οχήματά της, εμπνευσμένο από την τέχνη και την σύγχρονη αρχιτεκτονική της Ιαπωνίας. Στο εσωτερικό, η μινιμαλιστική καμπίνα συνδυάζει την εντυπωσιακή τεχνική και διαθέτει δύο ξεχωριστές ζώνες. Ένα οδηγοκεντρικό cockpit και ένα ευχάριστο εσωτερικό για τους επιβάτες, που αξιοποιεί στο έπακρο τις γενναιόδωρες εσωτερικές διαστάσεις.

Η Infiniti αποκάλυψε το 1989 το τεχνολογικά προηγμένο sedan Q45, με κινητήρα και σχεδίαση που προσέφεραν τότε, μια μοναδική εμπειρία σε οδηγό και επιβάτες. Τριάντα χρόνια μετά, η μάρκα συνεχίζει την παράδοση με ένα ακόμη πρωτοποριακό sedan.

Το Infiniti Qs Inspiration θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, στις 16 Απριλίου.

INFINITI Qs Inspiration