Το Jeep Compass διατίθεται με νέα γκάμα εκδόσεων εξοπλισμού, διατηρώντας στο ακέραιο όλη την τεχνολογία και τα κορυφαία συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Διατηρώντας στο έπακρο όλα τα στοιχεία που το έχουν κάνει τόσο πετυχημένο, το Jeep Compass συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του και είναι διαθέσιμο σε νέες εκδόσεις εξοπλισμού που το κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Ιδανικά προσαρμοσμένη στα ζητούμενα της αγοράς, η γκάμα του Jeep Compass περιλαμβάνει τα εξής επίπεδα εξοπλισμού: Altitude και Summit για την ήπια υβριδική έκδοση e-Hybrid 48V, και Altitude, Summit, Business, Overland, Trailhawk για την Plug-in Hybrid 4xe των 240 PS. Ήδη από το Altitude ο εξοπλισμός είναι πολύ πλούσιος σε επίπεδο ασφάλειας, άνεσης και συνδεσιμότητας, ενώ όπως πάντα την πιο σκληροτράχηλη επιλογή αποτελεί το Trailhawk, με προστατευτικές ποδιές στο σύστημα μετάδοσης και την εμπρός ανάρτηση, καθώς και το Selec-Terrain με πρόγραμμα Rock που του χαρίζουν αξεπέραστες επιδόσεις στην εκτός δρόμου οδήγηση.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πάνω από 80 συστήματα ασφάλειας, μεταξύ των οποίων την προειδοποίηση σύγκρουσης με αυτόματο φρενάρισμα ανεξαρτήτως ταχύτητας, αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και ποδηλατών, ενεργό σύστημα διατήρησης της λωρίδας κίνησης, έλεγχος ενδεχόμενης σύγκρουσης με διασταυρούμενο όχημα κατά την όπισθεν καθώς και ανίχνευση κόπωσης οδηγού.

Σε ό,τι αφορά στην ψηφιακή τεχνολογία, ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια ψηφιακή οθόνη TFT χωρίς πλαίσιο που έχει διαγώνιο 10,25” (από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία). Υποστηρικτικά, μια οθόνη αφής 10,1” φροντίζει για το χειρισμό του infotainment Uconnect 5, το οποίο διαθέτει ασύρματη σύνδεση με Apple CarPlay και Android Auto. Το παρόν δίνουν και οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας Uconnect services, οι οποίες επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο σε συγκεκριμένες λειτουργίες του αυτοκινήτου, τον προγραμματισμό της φόρτισης και του κλιματισμού στα Plug-in Hybrid, καθώς και την πρόσβαση σε πληροφορίες της συνολικής κατάστασής του.

Jeep Compass MY24Γκάμα κινητήρων

Με δύο συστήματα κίνησης κορυφαίας τεχνολογίας και απόδοσης, το Compass καλύπτει κάθε ζητούμενο. Το ήπια υβριδικό e-Hybrid 48V που αποδίδει 130 ίππους, συνδυάζει τις ζωντανές επιδόσεις με την απόλυτη οικονομία κίνησης στην πόλη. Διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 20 ίππων, ενσωματωμένο στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις 7 σχέσεις, το οποίο δίνει στο αυτοκίνητο τη δυνατότητα να ξεκινάει, να παρκάρει και να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά με ταχύτητα έως 30 km/h. Το αποτέλεσμα είναι η δραστική μείωση τόσο του θορύβου όσο και των εκπομπών ρύπων.

Από την άλλη, το Plug-in Hybrid 4xe των 240 ίππων εξασφαλίζει όχι μόνο συναρπαστικές επιταχύνσεις με 0-100 km/h σε μόλις 7,3” αλλά και εκτός δρόμου ικανότητες αντάξιες του θρυλικού ονόματος “Jeep”. Τα προγράμματα Auto, Snow, Sand/Mud και Sport αποτελούν πολύτιμο σύμμαχο του οδηγού σε όλες τις συνθήκες, αναλαμβάνοντας να συντονίσουν όλα τα υποσυστήματα του αυτοκινήτου όπως χρειάζεται για την εκάστοτε περίσταση. Όλες οι νέες εκδόσεις εξοπλισμού του Compass είναι ήδη διαθέσιμες στην Ελλάδα και συνοδεύονται από από εγγύηση 4 ετών (ή 160.000 km) όπως και όλα τα μοντέλα της Jeep.