Τα Jeep Renegade και Compass αποκτούν νέες εκδόσεις εξοπλισμού, με περισσότερα στοιχεία άνεσης και πολυτέλειας.

Τα Plug-in υβριδικά Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe αποκτούν στη γκάμα τους τη νέα έκδοση Upland. Αυτή συνδυάζει την περιπετειώδη εμφάνιση και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες με μια σειρά στοιχείων που κάνουν πιο πολυτελές και άνετο το εσωτερικό των δύο μοντέλων. Παράλληλα, αποκλειστικά για το Compass e-Hybrid θα είναι η νέα έκδοση High Altitude, με έμφαση σε μια πιο άνετη εμπειρία οδήγησης.

Η ειδική έκδοση Upland είναι διαθέσιμη στα Renegade και Compass. Τα μοντέλα 4xe υιοθετούν το Plug-in Hybrid σύστημα απόδοσης 240 ίππων, το οποίο χρησιμοποιεί δύο ηλεκτροκινητήρες και μπαταρία χωρητικότητας 11,4 kWh, προσφέροντας υψηλή ισχύ και ηλεκτρική αυτονομία για έως και 50χλμ. Ταυτόχρονα οι δύο ηλεκτροκινητήρες προσφέρουν αμεσότητα στο σύστημα τετρακίνησης και άφθονη ροπή από το ρελαντί. Με αυτό τον τρόπο τα Renegade 4xe και Compass 4xe είναι ιδανικά για τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και για τις πιο περιπετειώδεις διαδρομές.

Ιδιαίτερη εστίαση δίνεται στις εκτός δρόμου δυνατότητες με προφυλακτήρες που προσφέρουν καλύτερες γωνίες προσέγγισης και διαφυγής, αλλά και καθίσματα τα οποία προσφέρουν υψηλότερη αντοχή στη σκληρή χρήση και εύκολο καθάρισμα. Ο εξοπλισμός  των νέων εκδόσεων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων full-LED φωτιστικά σώματα, πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και ψηφιακούς πίνακες οργάνων και multimedia διάστασης έως 10,25’’.

Αλλαγές και στο Jeep Compass e-Hybrid

Το ήπια υβριδικό μοντέλο στη νέα έκδοση High Altitude ενισχύει επιπλέον την άνεση, αλλά και την κομψότητα του. Εξωτερικά υπάρχουν νέοι τροχοί 19’’ σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, ενώ στο εσωτερικό ο συνδυασμός υφάσματος και οικολογικού δέρματος με κόκκινες ραφές αναβαθμίζουν την premium αίσθηση της καμπίνας. Όπως και στις υπάρχουσες εκδόσεις του Compass e-Hybrid, κίνηση δίνει το υβριδικό σύστημα απόδοσης 130 ίππων και 240Nm ροπής που συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα υπό συνθήκες το Compass e-Hybrid να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, όπως για παράδειγμα κατά τους ελιγμούς στάθμευσης ή στην έντονη κυκλοφοριακή κίνηση.

Δείτε τη δοκιμή του Jeep Compass e-Hybrid