Το νέο Kia XCeed αποκαλύπτεται!

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Kia Xceed, του μικρού crossover της μάρκας που θα αποκαλυφθεί επισήμως στις 26 Ιουνίου 2019.

Kia XCeed

Η Kia παρουσιάζει την πρώτη φωτογραφία του ολοκαίνουργιου Kia XCeed που θα αποκαλυφθεί πλήρως, αργότερα τον Ιούνιο. Το νέο CUV (Crossover Utility Vehicle) έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα ως μία σπορ εναλλακτική επιλογή στα παραδοσιακά μεγαλύτερα SUV.

Το ελκυστικό στιλ του XCeed παραπέμπει σε κουπέ σχήμα και αποτελεί προϊόν του ευρωπαϊκού κέντρου σχεδιασμού της μάρκας στη Φρανκφούρτη υπό την καθοδήγηση του Gregory Guillaume. Η μεγαλύτερη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και η ψηλότερη θέση οδήγησης δημιουργούν μια πιο σπορ αίσθηση από ένα παραδοσιακό SUV. Παράλληλα προσφέρεται μια βελτιωμένη ορατότητα προς τα έξω σε σχέση με ένα συμβατικό οικογενειακό hatchback.

Με πιο συναισθηματική και δυναμική σχεδίαση από τα μεγαλύτερα ανταγωνιστικά μοντέλα, το Kia XCeed θα είναι σε θέση πάραυτα να προσφέρει συγκρίσιμα επίπεδα εσωτερικών χώρων για τους επιβάτες και τις αποσκευές ανάμεσα στα πιο δημοφιλή SUV της ευρωπαϊκής αγοράς. Το μοντέλο θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 26 Ιουνίου.