Με 300 ίππους το νέο MINI John Cooper Works GP

Το κορυφαίο ΜΙΝΙ John Cooper Works GP θα λανσαριστεί το 2020 και θα αποδίδει 300 ίππους. Τα μόλις 3.000 κομμάτια αναμένεται να εξαντληθούν σα ζεστό ψωμί...

MINI John Cooper Works GP

Η κορυφαία των κορυφαίων εκδόσεων του MINI θα κυκλοφορήσει το 2020. Αυτό είναι το John Cooper Works GP με τετρακύλινδρο turbo κινητήρα ισχύος 300 hp και αγωνιστική τεχνολογία, που υπόσχενται μία νέα διάσταση επιδόσεων και διασκεδαστικής οδήγησης.

Όταν η συντομογραφία “GP” συνδυαστεί με μοντέλο ΜΙΝΙ, τότε ο ενθουσιασμός των φίλων της Βρετανικής πολυτελούς μάρκας γίνεται πιο έντονος. Και επειδή το “John Cooper Works” αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του “τίτλου”, δημιουργείται άμεσα η προσδοκία για ένα πολύ ξεχωριστό μοντέλο. Αυτό έρχεται να επιβεβαιωθεί την επόμενη χρονιά όπου και θα λανσαριστεί το νέο MINI John Cooper Works GP.

Η νέα έκδοση του κορυφαίου μοντέλου χρησιμοποιεί έναν τετρακύλινδρο κινητήρα που αποδίδει πάνω 300 hp. Με τεχνολογία TwinPower Turbo αυτό είναι το ταχύτερο και ισχυρότερο MINI όλων των εποχών με έγκριση τύπου για το δρόμο. Το λανσάρισμα του στην αγορά θα απαιτήσει επίσης γρήγορες αποφάσεις, αφού θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μόλις 3.000 αυτοκινήτων.