Η Ford Mustang μας ξανασυστήνεται με δύο νέες ειδικές εκδόσεις

Δύο νέες εκδόσεις της Ford Mustang προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω σε όσους πελάτες ζητούν αν μη τι άλλο να ξεχωρίζουν στο δρόμο. Αυτές είναι οι Mustang Black Shadow Edition και Blue Edition και κάνουν τη διαφορά στις λεπτομέρειες.
Η Ford Mustang απέκτησε δύο νέες και πιο ενδιαφέρουσες εκδόσεις.
Και οι δύο νέες εκδόσεις της Ford Mustang έχουν πλούσιο εξοπλισμό όπως σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 3, θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα καθίσματα, premium ηχοσύστημα και δερμάτινο σαλόνι. Η Mustang Black Shadow Edition πατάει σε αποκλειστικές μαύρες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και συνοδεύεται από μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμα, ενώ η Mustang Blue Edition αποπνέει το πνεύμα των κλασικών Ford Mustang υιοθετώντας ένα Grabber Blue αμάξωμα με σπορ ρίγες.

Mustang Black Shadow Edition

Η Ford Mustang Black Shadow Edition θα διατίθεται σε συνδυασμό με τον 5.0lt V8 κινητήρα των 421 ίππων από τον Ιανουάριο του 2017.
Η Ford Mustang Black Shadow Edition.
Σε αποχρώσεις Platinum White, Triple Yellow, Race Red και Grabber Blue, συνδυάζεται με αποκλειστικές μαύρες ζάντες 19 ιντσών με σχέδιο ακτίνων “Y”, μαύρες ρίγες στο φούσκωμα του καπό και χαμηλά στο πλάι, αλλά και μαύρα λογότυπα 5.0 στα εμπρός φτερά. Ο εξοπλισμός της έκδοσης περιορισμένης έκδοσης προσφέρει αισθητήρες παρκαρίσματος, θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα, premium ηχοσύστημα ShakerPro με 12-ηχεία και ένα ισχυρό subwoofer 8-ιντσών στο πορτμπαγκάζ.

Mustang Blue Edition

Οι χαρακτηριστικές αποχρώσεις Grabber της Ford (ονομάστηκαν έτσι λόγω της ικανότητάς τους να τραβάνε την προσοχή) λανσαρίστηκαν για πρώτη φορά με τις 1969 Shelby GT350 και GT500. Τώρα έρχονται και στη νέα έκδοση της Mustang Blue Edition.
Η Ford Mustang Blue Edition.
Από το 1969 η Ford προσφέρει κάθε τόσο τη Mustang σε περισσότερες από 20 διαφορετικές αποχρώσεις Grabber, μεταξύ των οποίων οι Grabber Orange, Grabber Yellow και Grabber Lime. Τώρα, με τη Mustang Blue Edition σε συνδυασμό με τον 5.0lt V8 δημιουργήθηκε μια νέα Grabber Blue βαφή που συνδυάζεται με με μαύρες ρίγες στο καπό και την οροφή, αλλά και μαύρες, πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.