Νέες Toyota Corolla GR SPORT και Corolla TREK

Δύο νέες εκδόσεις της Toyota Corolla έρχονται να προστεθούν στη γκάμα με στόχο να προσελκύσουν ακόμη περισσότετερο το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Μια με σπορ και μια με crossover χαρακτηριστικά.

Toyota Corolla GR Sport

Πριν προλάβει η νέα Corolla να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και η Toyota έχει έτοιμες δύο ακόμη εκδόσεις του επόμενου της best seller. Αυτές είναι οι Corolla GR SPORT και Corolla TREK που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η Corolla GR SPORT αποτελεί μια πιο σπορ σχεδιαστικά εκδοχή του μοντέλου, διανθισμένη με το αγωνιστικό πάθος της TOYOTA GAZOO Racing. Μετά το Yaris GR SPORT που είδαμε το 2018, η Corolla γίνεται το δεύτερο μοντέλο της Toyota στην Ευρώπη που θα διατεθεί σε έκδοση GR SPORT. Αυτή θα έρθει σε αμάξωμα Hatchback ή Touring Sports και αποκλειστικά με τους δύο υβριδικούς κινητήρες 1.8 και 2.0 λίτρων. Πόσο σπορ μπορεί να είναι ένα υβριδικό μοντέλο; Η Toyota φρόντισε να κάνει αυτή την Corolla αρκετά ξεχωριστή, τουλάχιστον στο μάτι. Με τον τρόπο αυτό στοχεύει σε πιο δυναμικούς πελάτες.

Toyota Corolla GR Sport

Έτσι λοιπόν η σειρά GR SPORT έχει νέα στυλιστικά στοιχεία όπως νέα εμπρός μάσκα με φινίρισμα μαύρου χρωμίου, πλευρικά μαρσπιέ, πίσω διαχύτη και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Τη λίστα του εξοπλισμού συμπληρώνουν τα φιμέ κρύσταλλα, οι προβολείς LED και η διχρωμία αμαξώματος. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα και νέες επενδύσεις σε συνδυασμό με κόκκινες ραφές. Η Corolla GR SPORT θα ξεκινήσει να πωλείται από τον Ιανουάριο του 2020.

Toyota Corolla TREK για τους λάτρεις της περιπέτειας

Η Corolla TREK θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη σε αμάξωμα Touring Sports, επίσης σε συνδυασμό με τα δύο υβριδικά σύνολα των 1.8 και 2.0 λίτρων. Είναι μια έκδοση με crossover χαρακτηριστικά, απευθυνόμενη στους λάτρεις του βουνού και του ποδηλάτου. Για τη δημιουργία της έκδοσης, η Toyota ξεκίνησε συνεργασία με την Trek Bicycle, μια από τις δημοφιλέστερες μάρκες ποδηλάτων παγκοσμίως. Ως μέρος της συνεργασίας, η Toyota συμφώνησε με την Trek και θα παραχωρήσει οχήματα Corolla TREK ως υποστήριξη στους ευρωπαϊκούς αγώνες ποδηλασίας.

Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη έκδοση ξεχωριστή είναι η αυξημένη κατά 20 mm απόσταση από το έδαφος αλλά και τα crossover στυλιστικά στοιχεία εμπρός και πίσω. Την εικόνα συμπληρώνουν οι αποκλειστικές για την έκδοση ζάντες 17 ιντσών, τα φιμέ κρύσταλλα και οι LED προβολείς. Η Corolla TREK θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο του 2019.