Το επόμενο Seat Leon μας… ανάβει τα φώτα!

Στις 28 Ιανουαρίου 2020, η Seat θα αποκαλύψει το νέο Leon. Μέχρι τότε μας teasάρει με τα φώτα του μοντέλου. Το νέο Leon θα έχει προβολείς Full LED, πίσω “coast to coast” φωτισμό  αλλά και περιμετρικό εσωτερικό φωτισμό wraparound.

Η νέα γενιά Seat Leon τοποθετεί την τεχνολογία φωτισμού στο επίκεντρο της προσωπικότητας του. Το νέο μοντέλο θα διαθέτει πρωτοποριακά συστήματα φωτισμού που το κάνουν ακόμα πιο επιθυμητό, ανεξάρτητα από την οπτική της εξωτερικής σχεδίασης ή της άνεσης του εσωτερικού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το 2012, όταν παρουσιάστηκε η τρίτη γενιά, το Leon ήταν το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία του με τεχνολογία Full LED. Οι ειδικευμένες ομάδες σχεδίασης της Seat έχουν πάει τώρα την τεχνολογία φωτισμού στο επόμενο επίπεδο, προσδίδοντας έμφαση στη νέα σχεδίασή του. Εξωτερικά το Leon της νέας γενιάς ενσωματώνει τεχνολογία Full LED. Στο εμπρός μέρος υπάρχουν δυναμικοί προβολείς, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει κατά μήκος φωτισμός μεταξύ των δύο πίσω φαναριών. To νέο Leon περιλαμβάνει επίσης δυναμικούς πίσω δείκτες πορείας, καθιστώντας το ακόμα πιο εμφανές στους άλλους οδηγούς και βελτιώνοντας τη συνολική του ασφάλεια.

Η τέταρτη γενιά του Seat Leon θα αποκαλυφθεί στις 28 Ιανουαρίου.