Το επόμενο Nissan JUKE είναι καθ’ οδόν

Το νέο Nissan JUKE βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών και θα αποκαλυφθεί επισήμως στις 3 Σεπτεμβρίου! Δείτε τις πρώτες επίσημες εικόνες με καμουφλάζ...

Nissan Juke

Έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις, από την παρθενική του εμφάνιση το 2010, το επόμενης γενιάς JUKE βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών. Το compact SUV της μάρκας θα έχει νέα εμφάνιση και θα το δούμε για πρώτη φορά σε λιγότερο από ένα μήνα.

Πρόσφατα, η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες ενός καμουφλαρισμένου αυτοκινήτου, αφήνοντας τη φαντασία μας να καλπάζει για το πως θα μοιάζει το νέο JUKE. Το μοντέλο ολοκλήρωσε τα τελευταία στάδια δοκιμών και είναι έτοιμο να επιστρέψει δυναμικά στην κατηγορία B-SUV, την οποία και πρακτικά δημιούργησε πριν από σχεδόν μια δεκαετία.

Nissan Juke

Σχεδιασμένο στην Ευρώπη, το νέο JUKE είναι ξεκάθαρο ότι θα έχει κομψές coupe γραμμές. Θα πατά σε ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, ενώ θα εξοπλίζεται και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους τομείς της ασφάλειας και της οδηγικής απόλαυσης. Μάλιστα θα είναι το τρίτο μοντέλο της Nissan που διαθέτει την τεχνολογία ProPILOT, η οποία αποτελεί μέρος του οράματος Nissan Intelligent Mobility.

Συνολικά το αποτύπωμα του νέου JUKE έχει αυξηθεί σε μέγεθος, ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη ευρυχωρία και άνεση σε οδηγό και επιβάτες, χωρίς να χάσει το “ευκίνητο” οδηγικό στυλ που το χαρακτηρίζει.

Δείτε ακόμη: