Το Nissan LEAF διαθέσιμο σε νέες εκδόσεις

Οι τελευταίες εκδόσεις της εξαιρετικά επιτυχημένης γκάμας του Nissan LEAF είναι πλέον διαθέσιμες για αγορά σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του LEAF e+ με την μεγαλύτερη εμβέλεια.

Nissan LEAF

Το Nissan LEAF, έρχεται με μια σειρά από τεχνολογικές αναβαθμίσεις, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη αξία στον κάτοχο του πολυβραβευμένου EV. Με την προσθήκη της έκδοσης LEAF e+, τα πλεονεκτήματα του μοντέλου ενισχύονται περαιτέρω, πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη για τους τυχερούς ιδιοκτήτες. Όλες οι νέες εκδόσεις προσφέρονται με στάνταρ το νέο σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect, περιλαμβάνοντας χαρακτηριστικά όπως το Apple CarPlay και το AndroidAuto, αλλά και αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης με TomTom LIVE premium traffic, Online Map Update και τη λειτουργία Location Chargers για την εύρεση σημείων φόρτισης.

Επιπλέον, η ολοκαίνουργια εφαρμογή NissanConnect Services είναι διαθέσιμη για όλες τις νέες εκδόσεις. Με την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν διαδρομές πλοήγησης από το smartphone στο αυτοκίνητο και από το αυτοκίνητο στο smartphone, μέσω της υπηρεσίας πλοήγησης Door-to-Door Navigation, επιτρέποντας την ευκολότερη μετάβαση από και προς το σταθμευμένο σημείο και, κατά συνέπεια, από και προς τον τελικό προορισμό. Παράλληλα, η λειτουργία Remote Climate Control προσφέρει την επιλογή ενεργοποίησης του κλιματισμού όταν το LEAF είναι ακόμα συνδεδεμένο με την πρίζα στο γκαράζ, ενώ πληροφορίες και αναλύσεις για τις διαδρομές και το στυλ οδήγησης, είναι επίσης διαθέσιμες από το smartphone του εκάστοτε χρήστη.

Με καλύτερη αυτονομία

Βασισμένο στην ήδη εντυπωσιακή απόδοση του LEAF των 40 kWh, το LEAF e+ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη εμβέλεια οδήγησης, με αναβαθμισμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Η συμπαγής μπαταρία 62 kWh είναι αποτελεσματική και ισχυρή, με αύξηση της ενεργειακής πυκνότητας κατά 25% και αύξηση της χωρητικότητας αποθήκευσης ενέργειας κατά 55%. Έτσι δίνειστο LEAF e+ ισχύ 217 PS και έως 385 km οδήγησης (σε μικτό κύκλο WLTP), με μία μόνο φόρτιση.

Βελτιωμένο, σε σχέση με το πρώτης γενιάς LEAF που λανσαρίστηκε το 2011, είναι και το σύστημα εσωτερικής θερμικής διαχείρισης, διασφαλίζοντας την βελτιστοποίηση της απόδοσης από την ταχύ-φόρτιση, σε συγκεκριμένες συνθήκες οδήγησης. Το σύστημα διασφαλίζει επίσης ότι μεγιστοποιείται η ποιότητα και η μακροζωία της μπαταρίας, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες ξεγνοιασιά και υψηλά επίπεδα απόδοσης.