Πρώτα σκίτσα της νέας Skoda Octavia RS iV

2021 Skoda Octavia RS

Τα επίσημα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η Skoda αποκαλύπτουν την κορυφαία έκδοση της τέταρτης γενιάς Octavia RS.

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τρία σκίτσα που δείχνουν το αμάξωμα της νέας Octavia RS iV, της κορυφαίας έκδοσης της νέας γενιάς Octavia. Το μοντέλο θα αποκαλυφθεί σε παγκόσμια πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Τα μαύρα λογότυπα RS δίνουν έμφαση στο δυναμικό σχεδιασμό του best-seller της Skoda, του οποίου οι διαστάσεις έχουν ελαφρώς αυξηθεί σε σχέση με του προκάτοχού του. Ως το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο Skoda RS, η Οctavia RS iV έχει ένα μοναδικό τρόπο που συνδυάζει οικογενειακές ανέσεις με σπορ επιδόσεις.

Είκοσι χρόνια μετά το ντεμπούτο της πρώτης Octavia RS, η νέα γενιά είναι έτοιμη να εγκαινιάσει το επόμενο κεφάλαιο ενός πετυχημένου μοντέλου. Για πρώτη φορά, το μοντέλο υιοθετεί ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης και αποδίδει 245 ίππους. Την ίδια στιγμή που εξασφαλίζονται οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές CO2.

2021 Skoda Octavia RS

Τα σκίτσα αποκαλύπτουν τόσο τη νέα Οctavia RS iV Grand Coupe όσο και τη Sportswagon έκδοση. Ανάμεσα στα σχεδιαστικά στοιχεία περιλαμβάνονται η χαρακτηριστική μάσκα σε μαύρο χρώμα, το μπροστινό σπορ μέρος με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τις τονισμένες μαύρες λεπτομέρειες. Οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου, οι διαχύτες και τo σπόιλερ, υπογραμμίζουν το δυναμικό παρουσιαστικό της Octavia RS iV.

2021 Skoda Octavia RS

Δείτε ακόμη:

Αυτή είναι η νέα Skoda Octavia. Το Μάιο στην Ελλάδα.