Νέες εκδόσεις SEAT Ibiza

Οι νέες εκδόσεις Style Plus του SEAT Ibiza εξασφαλίζουν εξαιρετικό value for money αφού περιλαμβάνουν πλουσιότερο εξοπλισμό στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Η Tεχνοκάρ, επίσημος εισαγωγέας της μάρκας στην Ελλάδα, δημιούργησε τα πακέτα Plus  για τις εκδόσεις Style του νέου ΙΒΙΖΑ, τα οποία και συνδυάζονται με όλους τους προσφερόμενους κινητήρες του μοντέλου. Έτσι οι εκδόσεις Style Plus προσθέτου επιπλέον στον ήδη πλούσιο εξοπλισμό του Ibiza:
  • εσωτερικούς χρωματισμούς Velvet ή Bismuth με δίχρωμες επενδύσεις καθισμάτων και χρωματικές λεπτομέρειες στο ταμπλό και στο τιμόνι
  • ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών
  • διπλούς προβολείς εμπρός με LED ημέρας και πίσω φώτα LED

Η έκδοση Style Plus με όλα τα παραπάνω, κοστίζει επιπλέον 400 ευρώ σε σχέση με τις εκδόσεις Style, προσφέροντας έτσι εξοπλισμό συνολικού κόστους 750 ευρώ με όφελος για τον πελάτη της τάξης του 47%. Υπενθυμίζουμε ότι για την περίοδο λανσαρίσματος, το νέο SEAT Ibiza προσφέρεται με προωθητικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, σε συνδυασμό με εκπτώσεις και προνομιακή χρηματοδότηση με άτοκο ή επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα χαμηλού επιτοκίου που περιλαμβάνει στην μηνιαία δόση και ασφάλιση.