Νέες εκδόσεις Skoda Karoq Sportline και Sqout

Η Skoda διευρύνει τη γκάμα τού Karoq με δύο νέες ενδιαφέρουσες εκδόσεις. Το Karoq Sportline έχει πιο σπορ και δυναμική εμφάνιση, ενώ το Karoq Scout απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας.

Skoda Karoq Sportline

Το δημοφιλές Skoda Karoq εμπλουτίζεται με τη νέα έκδοση Sportline. Αυτή συνδυάζεται με τον κινητήρα 2.0 TSI ισχύος 190 ίππων. Η έκδοση Sportline ξεχωρίζει από την πιο δυναμική και σπορ σχεδίαση, ενώ διαθέτει και πολλά μαύρα στοιχεία. Τα μαύρα σπορ καθίσματα στην καμπίνα με υφασμάτινη επένδυση και – σε αντίθεση – ασημένιες ραφές ενισχύουν την σπορ αίσθηση. Το Skoda Karoq Sportline είναι διαθέσιμο με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε δυο κινητήρες βενζίνης και δύο πετρελαίου με ισχύ 150 ή 190 ίππων.

Skoda Karoq Scout με περιπετειώδη χαρακτήρα

Η έκδοση Scout αναλαμβάνει το ρόλο του νέου περιπετειώδους μοντέλου της γκάμας του Karoq. Η νέα εκτός δρόμου έκδοση έχει δυναμική εμφάνιση και προσφέρεται στάνταρ με σύστημα τετρακίνησης για όλες τις εκδόσεις κινητήρων. Τα χρώματος ασημί πλαστικά στοιχεία παρέχουν περιμετρική προστασία για το κομψό αμάξωμα τόσο στην πόλη όσο και στα σκληρότερα εδάφη. Χρωματικές λωρίδες περιβάλλουν τη γρίλια της μάσκας και τα πλαίσια των παραθύρων. Κάτω από τα τονισμένα τόξα των τροχών, η Scout έκδοση συνδυάζεται με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών ή προαιρετικά με 19 ιντσών. Το εσωτερικό είναι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά Piano Black, διακοσμητικές λωρίδες σε σκούρο ανθρακί και καθίσματα με νέες επενδύσεις με κοντράστ ραφές. Οι δύο κινητήρες πετρελαίου αποδίδουν 150 ή 190 ίππους, ενώ ο κινητήρας βενζίνης 1.5 TSI αποδίδει 150 ίππους.

Skoda Karoq Scout

Δείτε ακόμη:

Δοκιμή: Skoda Karoq 1.5 TSI | Vlog