Το πρώτο σχέδιο του εσωτερικού του πρωτότυπου Skoda VISION 7S αποκαλύπτει ένα ευρύχωρο όχημα με εντελώς νέα εσωτερική αρχιτεκτονική, που προσφέρει χώρο για έως και επτά άτομα.

Το πλήρως ηλεκτρικό πρωτότυπο Skoda VISION 7S είναι το πρώτο που παρουσιάζει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας. Στο πρώτο σχέδιο παρουσιάζεται το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Εκτός από την χρήση βιώσιμων υλικών, το μινιμαλιστικό εσωτερικό έχει ως βασικά χαρακτηριστικά τους χώρους για έως και επτά άτομα σε τρεις σειρές καθισμάτων, καθώς και τα λειτουργικά στοιχεία Simply Clever που αποτελούν υπογραφή της Skoda.

Το VISION 7S διαθέτει συμμετρική σχεδίαση με χαρακτηριστικό στοιχείο το φαρδύ ταμπλό που εκτείνεται στις πόρτες. Ίσως όμως το σημαντικότερο στοιχείο είναι το ενσωματωμένο παιδικό κάθισμα στην κεντρική κονσόλα, το πιο ασφαλές μέρος σε ένα αυτοκίνητο. Οι πλάτες των μπροστινών καθισμάτων διαθέτουν βάσεις για συσκευές πολυμέσων για τους επιβάτες στη δεύτερη και τρίτη σειρά, ενώ έχουν επίσης και ενσωματωμένα σακίδια πλάτης.

Το εσωτερικό προσφέρει τη δυνατότητα δύο διαφορετικών χωροταξικών διαρρυθμίσεων, για οδήγηση και ανάπαυση. Η διάταξη ανάπαυσης μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά τη φόρτιση ή τη στάση για ξεκούραση. Σε αυτή, το τιμόνι και ο πίνακας οργάνων μετακινούνται προς τα εμπρός, ενώ τα καθίσματα της πρώτης και της δεύτερης σειράς μετακινούνται προς τα πίσω. Με αυτό τον τρόπο οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο χώρο για μεγαλύτερη άνεση.