Άνοιξαν οι παραγγελίες για το σπορ μοντέλο της Alpine

Η Alpine ανοίγει τις παραγγελίες για το νέο της αυτοκίνητο, με την πρώτη Première Edition να κατασκευάζεται σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και online μέσα από ειδική εφαρμογή στο www.alpinecars.com.
Σχεδόν έτοιμο είναι το νέο μοντέλο της Alpine και φαίνεται να εισχωρεί στην κατηγορία της Porsche Cayman.

Οι πρώτες εκδόσεις του σπορ αυτοκινήτου της Alpine θα κυκλοφορήσουν σε 1.955 αυτοκίνητα, αριθμός που παραπέμπει στη χρονιά που ο Jean Rédélé ίδρυσε την εταιρία. Ο στόχος είναι να δοθεί μια μοναδική ευκαιρία στους λάτρεις της μάρκας να παραγγείλουν το αυτοκίνητο σε μια ειδική αριθμημένη έκδοση -τον αριθμό μάλιστα από 1 έως 1955 θα διαλέγουν οι ίδιοι οι πελάτες- που θα αφήσει ιστορία. Γι αυτό και το Alpine Première Edition θα διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εκδόσεις που θα ακολουθήσουν, ενώ οι τιμές του στη Γαλλία θα κυμαίνονται μεταξύ 55.000-60.000 ευρώ.
Αν και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, είναι επιβεβαιωμένο πως το νέο μοντέλο της Alpine θα μπορεί να κάνει το 0-100 km/h σε 4,5 δευτερόλεπτα. Οι πρώτες παραδόσεις υπολογίζονται να ξεκινήσουν στα τέλη του 2017. Το Alpine Première Edition είναι διαθέσιμο για παραγγελία σε Αγγλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία και Σουηδία.