Η συλλεκτική Aston Martin Vanquish Zagato τώρα και σε cabrio

Τι είναι πιο όμορφο από μια Aston Martin Vanquish Zagato; Μα φυσικά μια ίδια σε έκδοση cabriolet. Αυτή είναι λοιπόν η νέα Vanquish Zagato Volante, η ανοιχτή παραλλαγή της “ειδικής” και λαχταριστής Zagato των 600 ίππων, η οποία επίσης θα κυκλοφορήσει σε μόλις 99 αντίτυπα.

Δεν προλάβατε μια από τις 99 Aston Martin Vanquish Zagato; Πάρτε μία σε cabrio…

Η νέα Aston Martin Vanquish Zagato Volante ακολουθεί πιστά τις γραμμές της κλειστής της αδελφής, έχει τα ίδια εκπληκτικά πίσω φώτα με τεχνολογία “bladed LED” που πρωτοείδαμε στη Vulcan, αλλά και λαχταριστές λεπτομέρειες σε γυμνό carbon fiber. Η υπογραφή του οίκου Zagato υπάρχει σχεδόν παντού, από τα ραμμένα “Z” στα καθίσματα, μέχρι το σχήμα των ραφών στα υφάσματα και τα μικροσκοπικά “Z” που συνθέτουν την εμπρός μάσκα.
Η Vanquish Zagato Volante είναι το τελευταίο προϊόν της βρετανικής Aston Martin και του ιταλικού σχεδιαστικού οίκου, μια  συνεργασία που ξεκίνησε το 1960 με την αγωνιστική DB4 GT Zagato. Σύμφωνα με την Aston Martin, το νέο μοντέλο Zagato προορίζεται κυρίως για την αγορά της βορείου Αμερικής, όπως και η DB AR1 του 2003, μια ανοιχτή DB7 με αμάξωμα Zagato που επίσης βγήκε σε περιορισμένη παραγωγή 99 αυτοκινήτων και σήμερα θεωρείται “συλλεκτική”.
Η ανοιχτή Zagato είναι ένα όνειρο σε τέσσερις τροχούς…

Νέο αμάξωμα, νέες λεπτομέρειες και μυώδη φτερά για την ειδική έκδοση που επιμελήθηκε ο οίκος Zagato.

Δυναμικό το εμπρός μέρος της Vanquish Zagato, με τα ξεχωριστά μικρά “z” στη μάσκα.

Μόλις 99 Vanquish Zagato Volante θα κυκλοφορήσουν.