Κεντρομήχανη η νέα Corvette C8;

Φήμες από Αμερική θέλουν τη νέα Corvette να έρχεται ριζικά ανανεωμένη και με τον κινητήρα της τοποθετημένο στο κέντρο, χτυπώντας έτσι τον -Ευρωπαϊκό κυρίως- ανταγωνισμό.
Αλλάζει σχήμα και ύφος η εντυπωσιακή Corvette;
Το αυτοκίνητο που θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ως το “The American Dream” των τεσσάρων τροχών, φαίνεται να κάνει στροφή 180 μοιρών ως προς τη φιλοσοφία και τη σχεδίαση του. Μετά από μια μακριά ιστορία που κατατάσσει την Corvette ως το κορυφαία muscle car, φήμες που διαδίδει το αμερικανικό Car & Driver θέλουν τη GM να προετοιμάζει μια ριζικά ανασχεδιασμένη 8η γενιά με τον V8 κινητήρα να φεύγει από το εμπρός καπό και να παίρνει θέση πίσω από τις πλάτες των επιβατών.
Η νέα Corvette C8 που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει το 2018, θα τεθεί με αυτό τον τρόπο απέναντι σε Ευρωπαϊκές κυρίως κατασκευές, όπως είναι η Porsche 911, η Ferrari 488 GTB και βεβαίως ολόκληρη η γκάμα της McLaren. Για την ώρα όλα τα παραπάνω αποτελούν απλά σενάρια για το μέλλον του αμερικανικού μοντέλου, το οποίο στην 7η του γενιά είναι ολοκληρωμένο όσο ποτέ και διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα από 460 έως 625 ίππους. 
Περισσότερα για την Corvette C7 Stingray εδώ.