Η Ferrari J50 είναι η πιο cool 488 Spider που θα δεις ποτέ!

Αυτή είναι η J50 και είναι ο πιο cool τρόπος για να πει η Ferrari χρόνια πολλά για τα 50 χρόνια της στην αγορά της Ιαπωνίας. Μόλις 10 τέτοιες Ferrari J50 θα κατασκευαστούν, βασίζονται στην 488 Spider και όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να πουληθούν στην Ευρώπη. Στην ουσία αποτελούν ένα επετειακό δώρο -έστω και με πληρωμή- για τους πιο καλούς πελάτες του Μαρανέλο από Ιαπωνία μεριά…

Η νέα Ferrari J50 γιορτάζει τα 50 χρόνια της μάρκας στην αγορά της Ιαπωνίας.

Κάθε μία από τις 10 συνολικά Ferrari J50 θα κατασκευαστεί και θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τα προσωπικά γούστα των ιδιοκτητών τους. Όλες θα εφοδιάζονται με τον twin-turbo V8 3,9lt της 488 GTB, ενώ ίδια είναι και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη. Πρακτικά η J50 είναι μια 488 με πλήρως αλλαγμένο bodykit και ένα hardtop από carbon fiber που αποθηκεύεται πίσω από τα καθίσματα.

Ανάμεσα στα σχεδιαστικά highlights της Ferrari J50, ξεχωρίζουν τα λεπτά εμπρός φώτα και το ρύγχος καρχαρία που καταλλήγει σε πλαϊνά τριγωνικά πτερύγια, το πολυκαρβονικό κάλυμμα του κινητήρα αλλά και οι μαύρες λεπτομέρειες χαμηλά στα μαρσπιέ και στο τελείωμα της ουράς. Βέβαια είναι τόσα πολλά ακόμη που μπορούμε να αναλύσουμε, αλλά θα σταθούμε απλά στο γεγονός ότι η J50 είναι με μία λέξη υπέροχη!
Το εσωτερικό έχει διανθιστεί με νέα στοιχεία, παραμένει όμως ίδιο με της 488 Spider.

Όμορφη προθήκη τα roll bar από carbon fiber πίσω από τα κεφάλια των επιβατών.

Αυτή είναι μακράν η ομορφότερη έκδοση της Ferrari 488 Spider.

Πόσο κοστίζει; Τι σημασία έχει; Ήδη και οι 10 έχουν πουληθεί!