Φτιάχνοντας το Ford GT των ονείρων μας, βήμα-βήμα

Πως είναι να παραγγέλνεις και να διαμορφώνεις το Ford GT των ονείρων σου; Η Ford Performance έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο κιτ παραγγελίας που φέρνει και πάλι… τα Χριστούγεννα! Οι υποψήφιοι μέσα από αυτό μπορούν να συναρμολογούν κομμάτι-κομμάτι κάθε στοιχείο του νέου τους υπεραυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου το χρώμα, τις ζάντες και δείγματα υλικών στο εσωτερικό.
Το απίστευτο κιτ διαμόρφωσης του Ford GT είναι ένα κουτί ονείρων…
Η ομάδα σχεδίασης του Ford GT ξέφυγε από τον παραδοσιακό online διαμορφωτή οχήματος και δημιούργησε ένα κιτ με μικροσκοπικά δείγματα που περιλαμβάνει τα ίδια προηγμένα υλικά που χρησιμοποιούνται και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Όμορφα πακεταρισμένα σε μια θήκη από ανθρακονήματα και Alcantara μαζί με μία λαβή κλεισίματος ίδια με αυτή του αγωνιστικού Ford GT, αυτά τα όμορφα δείγματα θα θέλεις να τα κρατήσεις για πάντα!
Κάθε κιτ παραγγελίας περιλαμβάνει 8 δείγματα εξωτερικών χρωμάτων με αφαιρούμενες λωρίδες που μπορούν να εναλλάσσονται, δείχνοντας τις πολλαπλές επιλογές. Ανάμεσα στις εξωτερικές επιλογές, περιλαμβάνονται τροχοί υπό κλίμακα, με δαγκάνες φρένων διαφορετικών χρωμάτων. Η θήκη του κιτ παραγγελίας περιλαμβάνει ένα ειδικό χώρο κοντά στη λαβή, όπου οι ιδιοκτήτες μπορούν να τοποθετήσουν τον αριθμό πλαισίου VIN του δικού τους Ford GT. Μόλις η παραγγελία κάθε νέου Ford GT οριστικοποιηθεί και το όχημα λάβει αριθμό πλαισίου, δημιουργείται μία μικρή πινακίδα και αποστέλλεται σε κάθε νέο ιδιοκτήτη. Ωραίο;