Νέα Lamborghini Aventador S Roadster

Μετά την ανανέωση της Aventador, με το λανσάρισμα της Aventador S, η Lamborghini μας αποκαλύπτει και την ανοιχτή εκδοχή του μοντέλου. Αυτή είναι η Aventador S Roadster και θα αποκαλυφθεί επισήμως στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης την ερχόμενη εβδομάδα. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από το Φεβρουάριο, οπότε αν σας βρίσκονται 300.000 ευρώ (προ φόρων) ετοιμαστείτε για ένα μοντέλο με πολύ υψηλό δείκτη κεφαλογυρίσματος.
Σχεδιαστικά βεβαίως, η Lamborghini Aventador S Roadster δε διαφοροποιείται σημαντικά από την κλειστή αδελφή της. Σε σύγκριση με το μοντέλο που αντικαθιστά έχει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέα γρίλια, νέα απόληξη της τριπλής εξάτμισης και τροποποιημένο διαχύτη πίσω. Βέβαια, η ουσία στην έκδοση Roadster βρίσκεται στην οροφή, η οποία αποτελείται από αφαιρούμενα σκληρά πάνελ από carbon, ζυγίζοντας κάτι λιγότερο από τα 6 kg. Η διαδικασία γίνεται με το χέρι.
Θυμίζουμε πως κάτω από το καπό της Lamborghini Aventador S βρίσκεται ένας V12 κινητήρας 740 ίππων και 690 Nm ροπής, ο οποίος μεταφέρει την κίνηση σε όλους τους τροχούς μέσω ενός 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου που προσφέρει κυριολεκτικά αστραπιαίες αλλαγές (σε 50 ms). Η επιτάχυνση 0-100 km/h γίνεται σε 2,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 350 km/h.

Διαβάστε τα πάντα για τη νέα Lamborghini Aventador S

 

Lamborghini Aventador S

 

Lamborghini Aventador S

 

Lamborghini Aventador S

 

Lamborghini Aventador S