Κάποιος αγόρασε μια φούξια McLaren 720S

Ναι, αυτή είναι μια McLaren 720S δια χειρός McLaren Special Operations (MSO), σε φουξ απόχρωση, με λευκό εσωτερικό. Αν μη τι άλλο είναι η μοναδική τους είδους της και φτιάχτηκε για έναν ξεχωριστό πελάτη. Το όνομα αυτού Michael Fux, γνωστός επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Και ναι, ενθουσιώδης petrolhead που δε διστάζει να παραγγείλει μια τόσο ξεχωριστή McLaren μόνο και μόνο για να είναι “ασορτί” με το επίθετό του.

Αυτή η φούξια McLaren 720S παρουσιάστηκε στο νέο ιδιοκτήτη της πολύ πρόσφατα, στα πλαίσια του Pebble Beach Concours d’Elegance. Μάλιστα το παρουσίασε ο ίδιος ο CEO της McLaren Automotive CEO, Mike Flewitt.
Ολόκληρο το αυτοκίνητο είναι αυτό που λέμε “tailor made”, με τα χρώματα και τις επιμέρους λεπτομέρειες να έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τα ιδιαίτερα γούστα του ιδιοκτήτη της. Η MSO ονόμασε αυτή την έκδοση “Fux Fuchsia”, της οποίας το χρώμα δημιουργήθηκε ειδικά για τον Mr Fux από τη Rolls-Royce Motor Cars Limited και κατασκευάστηκε από την MSO. Μάλιστα ο κύριος Fux έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης του χρώματος σε οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της McLaren.

Ναι, έχει και άλλες McLaren στη συλλογή του, μεταξύ άλλων γρήγορων και σπάνιων αυτοκινήτων. Στο γκαράζ του υπάρχει μια πορτοκαλί McLaren 12C, μια μωβ 12C Spider και μια πράσινη McLaren P1.