Μυστική αποκάλυψη της νέας McLaren 720S

Σε ειδική εκδήλωση για λίγους και καλούς πελάτες της, η McLaren αποκάλυψε τη νέα 720S, το πρώτο μοντέλο της νέας Super Series που θα αντικαταστήσει την 650S. Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου αυτοκινήτου της McLaren δεν αναμένεται πριν το Μάρτιο στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, ωστόσο η εταιρία όπως φαίνεται έχει την 720S έτοιμη εδώ και καιρό.
Αρχικά η εταιρία μας έδειξε το carbon σασί του αυτοκινήτου που για την ώρα φέρει τον κωδικό P14, ενώ πρόσφατα είδαμε και μια κοντινή εικόνα της πίσω αεροτομής. Η φωτογραφία όμως που διέρρευσε από το κλειστό event της McLaren προς κάποιους VIP πελάτες μας δίνει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της νέας 720S. Η εικόνα τραβήχτηκε από το κινητό ενός πελάτη, ο οποίος στη συνέχεια τη σήκωσε στο λογαριασμό του στο Instagram.
Θα περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τις επίσημες εικόνες της McLaren 720S στη Γενεύη, μιας και μιλάμε με σιγουριά για ένα αυτοκίνητο που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της κατηγορίας. Και αν λάβουμε υπόψη μας την ονομασία που ακολουθεί η μάρκα στα πρόσφατα της μοντέλα, η νέα 720S θα έχει ισχύ 720 ίππων από έναν νέο κινητήρα, λεπτομέρειες για τον οποίο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές…