Απόκτησε μια McLaren P1 με μόλις 435 ευρώ!

Η τελευταία προσθήκη στη γκάμα της McLaren είναι πλήρως ηλεκτρική, ωστόσο απευθύνεται αποκλειστικά σε οδηγούς… έως 6 ετών! Ο λόγος για την επίσημη εκδοχή της P1 junior, η οποία και θα δώσει τη μοναδική ευκαιρία στους πιτσιρικάδες να κάνουν δική τους ένα οδηγήσιμο hypercar, έστω και υπό κλίμακα.

Η νέα McLaren P1 δεν είναι για εσένα, εκτός και αν είσαι έως 6 ετών!

Πρόκειται για επίσημο προϊόν της McLaren Automotive, το οποίο είναι βασισμένο στην κορυφαία McLaren P1 και πρακτικά είναι το πιο προσιτό αυτοκίνητο στη γκάμα της βρετανικής φίρμας. Και ως γνήσια McLaren προσφέρει δυνατή επιτάχυνση, με την εταιρία να ανακοινώνει πως η ηλεκτρική P1 φτάνει την τελική ταχύτητα -των 5 km/h- σε μόλις 2 δευτερόλεπτα!

Το ηλεκτρικό παιδικό αυτοκινητάκι έχει μπουτόν start/stop, φώτα και “μονάδα κλιματισμού”. Το ηχοσύστημα με MP3 που ενσωματώνει περιλαμβάνει γνώριμες παιδικές μελωδίες, ενώ η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω κιβωτίου 3 ταχυτήτων και όπισθεν. Το διαθέσιμο χρώμα είναι ένα, το γνώριμο Volcano Yellow που χρησιμοποιεί και η full-scale McLaren P1.
Αν ψάχνετε από τώρα ένα καλό χριστουγεννιάτικο δώρο για τον γιο ή την κόρη σας, ίσως αυτή η McLaren P1 δώσει και εσάς λίγη πρόσθετη χαρά ότι αγοράζετε όντως μια γνήσια McLaren. Η διάθεσή της θα ξεκινήσει στο τέλος Οκτωβρίου, αποκλειστικά μέσα από τους ντήλερς της McLaren Automotive ανά τον κόσμο, στην τιμή των 435 ευρώ!

Αυτή είναι η πιο προσιτή και οδηγήσιμη McLaren που μπορεί να αποκτήσει κανείς.