Πόσο κοστίζει η Alfa Romeo Stelvio στην Ελλάδα;

Άνοιξαν οι παραγγελίες στην Ελλάδα για την Alfa Romeo Stelvio First Edition, το πρώτου SUV της μάρκας -και μάλιστα premium- που φέρνει τους Ιταλούς απέναντι σε μοντέλα όπως το Audi Q5 και η πιο ακριβή Porsche Macan.

Η Stelvio First Edition έρχεται με δίλιτρο turbo κινητήρα βενζίνης ισχύος 280 ίππων και σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων αλλά και τετρακίνηση Q4. Η Alfa Romeo τονίζει πως το SUV της κάνει το 0-100 km/h σε 5,7 δευτερόλεπτα, πιο γρήγορα δηλαδή από κάθε άλλο μοντέλο στην κατηγορία.

Διαθέσιμο στην Ελλάδα είναι το πρώτο SUV της Alfa Romeo.

Στα χαρακτηριστικά της πρώτης “ειδικής έκδοσης” περιλαμβάνονται ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα full grain δερμάτινα καθίσματα, ένθετα από πραγματικό ξύλο, ζάντες 20 ιντσών, πολυτελές δερμάτινο τιμόνι, αλουμινένια paddles και χρωματιστές δαγκάνες φρένων.

Η πρώτη έκδοση της Stelvio είναι διαθέσιμη για παραγγελίες σε όλο το δίκτυο διανομέων της μάρκας στην Ελλάδα και περιλαμβάνει 5 χρόνια εγγύηση, οδική βοήθεια και χρηματοδότηση μέσω της FCA Bank. Η τιμή της Alfa Romeo Stelvio First Edition στην Ελλάδα ξεκινά στις 70.300 ευρώ και οι πρώτες παραδόσεις υπολογίζονται εντός του Μαρτίου.

Περισσότερα για τη Stelvio διαβάστε εδώ και για τις υπόλοιπες εκδόσεις και τιμές στην Ελλάδα εδώ.

Η Stelvio First Edition είναι 2-λιτρη, τετρακίνητη με 280 ίππους και 400Nm ροπής.

Το εσωτερικό είναι “φορτωμένο” με εξοπλισμό και περιλαμβάνει αληθινό ξύλο και φουλ δέρμα.