Το Audi E-Tron Sportback είναι ένα coupe SUV από το μέλλον

Αυτό το εντυπωσιακό πρωτότυπο θα το δούμε στην παραγωγή μέσα στα επόμενα 2 χρόνια και πιθανόν να αποτελέσει το coupe αδελφάκι του Audi Q5. Το E-Tron Sportback Concept μας δείχνει τη φιλοσοφία της Audi να δημιουργήσει και άλλες coupe εκδόσεις των SUV της, όπως μας έχει δείξει άλλωστε και με το Q8.
Το πρωτότυπο -για την ώρα- Audi E-Tron Sportback Concept ξεχωρίζει από την τολμηρή του σχεδίαση, αλλά και τα χαρακτηριστικά LED εμπρός φώτα που θυμίζουν λεπίδες. Και βεβαίως ως πρωτότυπο δε θα μπορούσε παρά να έχει τεράστιες ζάντες 23 ιντσών να γεμίζουν τους θόλους, αν και το χαρακτηριστικότερο σημείο της εμφάνισής του βρίσκεται στο πίσω μέρος με την έντονη κλίση της ουράς.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένα σύστημα με τρία ηλεκτρικά μοτέρ, ένα για τον εμπρός άξονα και δύο για τους πίσω τροχούς ανεξάρτητα. Όλοι μαζί αποδίδουν συνδυαστική ισχύ 429 ίππων, ενώ υπάρχει και boost mode που εκτοξεύει στιγμιαία την απόδοση στους 496 ίππους. Η μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 95 kWh προσφέρει αυτονομία που ξεπερνά τα 500 km, ενώ από πλευράς επιδόσεων το ηλεκτρικό πρωτότυπο δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει ένα supercar, αφού μπορεί να κάνει το 0-100 km/h σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.
Ιδιαίτερα σπορ το πίσω μέρος του Audi E-Tron Sportback.

Sportback ή… SUVback;

Εντυπωσιακή σχεδίαση για το E-Tron Sportback που θα δούμε στην παραγωγή ως το τέλος του 2019.

Στο εσωτερικό η εικόνα είναι άκρως φουτουριστική.

Εντυπωσιακή η κονσόλα αλλά και οι ενδείξεις στην πλευρά του συνοδηγού.

Αυστηρώς τετραθέσιο το Audi E-Tron Sportback Concept.