Νέο και τετρακίνητο Ford EcoSport

Η Ford ανανεώνει το EcoSport, ένα μικρό SUV με αυξημένη ευελιξία, φρέσκο στυλ αλλά και περισσότερες ικανότητες και τεχνολογίες. Έτσι, για πρώτη φορά το νέο Ford EcoSport  προσφέρει τεχνολογία Ford Intelligent All Wheel Drive σε συνδυασμό με έναν νέο κινητήρα 1,5 lt EcoBlue diesel με 125 ίππους. Επίσης, για πρώτη φορά το μικρό SUV διατίθεται σε έκδοση ST Line.

Το νέο ανανεωμένο Ford EcoSport προσφέρει τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού όπως συνδεσιμότητα SYNC 3, Cruise Control με Adjustable Speed Limiter και Rear View Camera. Σχεδιαστικά ξεχωρίζει το πιο σκληροτράχηλο στυλ που έχει ομοιότητες με το μεγαλύτερο Kuga αλλά και τα 12 νέα χρώματα με καινούριες δυνατότητες εξατομίκευσης, με αντίθετες αποχρώσεις οροφής και καθρεπτών.

Νέα χρώματα και δυνατότητες εξατομίκευσης στο νέο Ford EcoSport.

 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το Ford Intelligent All Wheel Drive, ένα σύστημα που αξιολογεί το επίπεδο πρόσφυσης και προσαρμόζει την κατανομή ροπής έως 50:50 εμπρός-πίσω. Το σύστημα κατανέμει ομαλά τη ροπή μεταξύ και των τεσσάρων τροχών και προσφέρει πιο σίγουρο πάτημα στο δρόμο κυρίως σε ολισθηρές συνθήκες. Το σύστημα τετρακίνησης διατίθενται σε συνδυασμό με τον 1,5 lt EcoBlue diesel κινητήρα και εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Ο νέο κινητήρας των 125 ίππων προσφέρει ροπή 300 Nm, έχε μέση κατανάλωση 4,5 lt/100 km και εκπομπές CO2 στα 119 g/km.
Από το λανσάρισμα. 1,5 lt EcoBlue κινητήρας θα διατίθεται και σε μια έκδοση ισχύος 100 ίππων σε συνδυασμό με αποκλειστικά κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ μέσα στο 2018 θα ακολουθήσει και η έκδοση των 125 ίππων με κίνηση εμπρός, προσφέροντας χαμηλότερη κατανάλωση και λιγότερους ρύπους από την αντίστοιχη τετρακίνητη. Διαθέσιμος θα είναι ακόμη ο 1000άρης EcoBoost βενζίνης με 100, 125 και 140 ίππους.
Το ανανεωμένο Ford EcoSport αποκτά και έναν νέο κινητήρα diesel.

 

Ανανεωμένο και τετρακίνητο το Ford EcoSport.

 

Αέρας ανανέωσης και στο εσωτερικό του Ford EcoSport.