Νέο Honda HR-V το φθινόπωρο

Το όνομα HR-V αναβιώνει η Honda και ταυτόχρονα εισχωρεί δυναμικά στην κατηγορία των μικρών SUV. Το 2015 Honda HR-V φτάνει στην Ευρώπη το φθινόπωρο και φέρνει μαζί του δυναμικό στυλ, ευελιξία και βεβαίως έναν συνδυασμό επιδόσεων και οικονομίας.

Το νέο HR-V που θα αποτελέσει το entry SUV της Honda έχει μια αρκετά δυναμική σχεδίαση, με τολμηρές και ανάγλυφες γραμμές που θα μπορούσαν κάλλιστα να ανήκουν σε ένα κουπέ. Εκτός από τους άφθονους χώρους στο εσωτερικό, το HR-V υιοθετεί το σύστημα καθισμάτων Magic Seat της Honda και ένα σύγχρονο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7’’ ιντσών και λειτουργικό Android για πρόσβαση ακόμη και στο internet με ειδήσεις, δελτία κυκλοφορίας και πρόγνωση καιρού σε πραγματικό χρόνο!
Από την πρώτη ημέρα παρουσίας του, το HR-V θα είναι διαθέσιμο με τους κινητήρες diesel 1.6 i-DTEC ισχύος 120ps ή βενζίνης 1.5 i-VTEC με 130ps. Και οι δύο της σειράς Earth Dreams Technology της Honda. Όλα τα ευρωπαϊκά HR-V θα εφοδιάζεται με πολυάριθμες premium τεχνολογίες ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, όπως το σύστημα City-Brake Active που θα τοποθετείται ως στάνταρ εξοπλισμός. Οι εκδόσεις εκτός της βασικής θα εφοδιάζονται και με ένα πακέτο τεχνολογιών όπωςτα Forward Collision Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition system και High-beam Support System.