Ποια “τζιπ” αρέσουν στους Γερμανούς;

Τα Jeep Renegade και Wrangler ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών μετά από ψηφοφορία στον διαγωνισμό που διοργάνωσε στη Γερμανία το εξειδικευμένο περιοδικό Auto Bild allrad στον οποίο πήραν μέρος 170 διαγωνιζόμενα οχήματα από 10 κατηγορίες.
Η ψηφοφορία δεν έγινε από τους αναγνώστες του περιοδικού, αλλά από τους οδηγούς οχημάτων SUVκαι 4Χ4, οι οποίοι βασιζόμενοι στην εμπειρία τους κλήθηκαν να αναδείξουν τα καλύτερα οχήματα της κατηγορίας. Το Jeep Renegade για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πέτυχε το απόλυτο ρεκόρ και βρέθηκε στο Top 3 των επιλογών των οδηγών για off road και SUV οχήματα αξίας μέχρι 30.000 ευρώ, αποδεικνύοντας ότι οι επιδόσεις του εντός και εκτός δρόμου, αλλά και ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου παραμένουν γοητευτικοί.
Στον ίδιο διαγωνισμό το Jeep Wrangler ως άξιος απόγονος του θρυλικού Jeep Willys – Overland MB, κατέκτησε την πρώτη θέση στα SUV και 4X4 εισαγωγής αξίας από 30.000 έως 50.000 ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα Jeep Renegade και Wrangler προσφέρονται στην Ελλάδα με το πρόγραμμα Jeep Value, το οποίο εξασφαλίζει εγγυημένη επαναγορά του αυτοκινήτου σε προσυμφωνημένη τιμή και για διάστημα 5 ετών από την ημέρα πρώτης κυκλοφορίας του.