Βάλατε στο μάτι το ταχύτερο SUV στον κόσμο, τη νέα Lamborghini Urus; Μπείτε στο επίσημο configurator του αυτοκινήτου εδώ και χτίστε το αυτοκίνητο των ονείρων σας, επιλέγοντας μέσα από μια σειρά επιλογών χρώματος και εξοπλισμού.

Θυμίζουμε πως η Urus αποτελεί πλέον το βασιλιά στην κατηγορία των SUV και πρακτικά αποτελεί το πρώτο Super-SUV, αφού κινείται από έναν 4-λιτρο V8 twin turbo κινητήρα βενζίνης. Αποδίδει 650 ίππους στις 6.800 σ.α.λ. και 850 Nm ροπής, ενώ μπορεί να κάνει το 0-100 km/h σε 3,6 δευτερόλεπτα και το 0-200 km/h σε 12,8 δευτ. Άρα μιλάμε για μια γνήσια Lamborghini, ασχέτως σχήματος και ύψους.

Η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς μέσω ενός 8-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Η τετρακίνηση υπό κανονικές συνθήκες στέλνει το 40% της ροπής στον εμπρός άξονα και το 60% πίσω, ενώ έως και το 70% μπορεί να φτάσει εμπρός και 87% πίσω. Διαθέσιμο είναι και το σύστημα torque vectoring με τετραδιεύθυνση, ενώ ο οδηγός έχει τη δυνατότητα του 6 προγράμματα οδήγησης: Strada, Sport, Corsa, Neve (χιόνι), Terra (εκτός δρόμου) και Sabbia (άμμος).

Διαμορφώσετε τη Lamborghini Urus της αρεσκείας σας εδώ.

Πατήστε στην εικόνα για να διαμορφώσετε τη Lamborghini Urus.