Ανανεωμένη στα σημεία η Mercedes-Benz GLA

Μετά τη σχετικά πρόσφατη ανανέωση της Mercedes-Benz A-Class έρχεται και η ανανεωμένη GLA με φρέσκια σχεδίαση, αναβαθμισμένο εσωτερικό και πλουσιότερο εξοπλισμό. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια έγιναν στα πλαίσια της Έκθεσης Αυτοκινήτου Βορείου Αμερικής (NAIAS), ενώ η εμπορική διάθεση του αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη.

Αυτή είναι η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLA.

Η GLA ανέκαθεν αποτελούσε μια επιτυχημένη προσθήκη στη γκάμα της A-Class, καθώς εκτός από τη… μόδα του crossover ξεχωρίζει για τα σπορτίφ χαρακτηριστικά της και την καλή οδική συμπεριφορά. Το διαπιστώσαμε άλλωστε και εμείς στο www.trcoff.gr οδηγώντας τη τόσο στη βενζινοκίνητη έκδοση GLA 200 AMG-Line όσο και στη diesel GLA 180d.
Μαζί με τη μικρή GLA, η Mercedes-Benz έχει μια ευρεία γκάμα 7 μοντέλων SUV -τη μεγαλύτερη από κάθε άλλο Ευρωπαίο κατασκευαστή- καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα αναγκών και γούστων. Συν τοις άλλης, η νέα GLA διατίθεται σε ποικιλία εκδόσεων, ξεκινώντας από τη GLA 180d με 109 ίππους και φτάνοντας στην κορυφαία Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC με 381 ίππους. Μια νέα προσθήκη στη γκάμα του μοντέλου για το 2017 αποτελεί η έκδοση GLA 220 4MATIC, με 184 hp και 300 Nm ροπής, γεμίζοντας κατά κάποιο τρόπο το κενό ανάμεσα στις εκδόσεις βενζίνης 156 και 211 ίππων.

Αναβαθμισμένο και με πλουσιότερο εξοπλισμό είναι το εσωτερικό της νέας GLA.

Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν τα νέα φώτα, η νέα μάσκα και ο επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας.

Αλλαγές υπάρχουν και πίσω, με σημαντικότερες αυτές σε φώτα και προφυλακτήρα.

Η ανανεωμένη Mercedes GLA έχει νέα χρωματική παλέτα και νέα σχέδια ζαντών.