Το Opel Crossland X είναι ένα SUV πόλης

Το Opel Crossland X είναι ένα «αστικό crossover» της κατηγορίας Β που διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση και συνοδεύεται από εξαιρετικές καινοτομίες που κάνουν την καθημερινή οδήγηση ασφαλέστερη, πιο άνετη και ευκολότερη. Με μήκος 4,212 μ., πλάτος 1,765 μ. και ύψος 1,590 μ. το Crossland X είναι μικρότερο κατά 12 εκατοστά και ψηλότερο κατά 10 εκατοστά από το Astra. Ωστόσο, παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel, συμπεριλαμβανομένου των φώτων LED ημέρας σε σχήμα φτερού που είδαμε στο Mokka X και αναμένουμε και στο νέο Insignia Grand Sport.
Τα προστατευτικά εμπρός και σε όλο το κάτω τμήμα του αυτοκινήτου, υποστηρίζουν μια εικόνα αυτοπεποίθησης με στοιχεία λειτουργικής και σπορ κομψότητας, ενώ οι μοντέρνες πλαϊνές γραμμές διατρέχουν την φαινομενικά αιωρούμενη οροφή που διαχωρίζει οπτικά το πάνω από το κάτω τμήμα του αυτοκινήτου, ενισχύοντας την αίσθηση μήκους του Crossland X, αλλά και την εσωτερική ευρυχωρία του αυτοκινήτου. Το πίσω τμήμα υποδηλώνει τον SUV χαρακτήρα του μοντέλου με τις προστατευτικές ποδιές και τα ψηλά τοποθετημένα διαιρούμενα πίσω φώτα σε σχήμα διπλού φτερού.
Το Opel Crossland X είναι ένα SUV πόλης, με διαστάσεις μικρότερες από ένα Opel Astra.
Το εσωτερικό είναι εναρμονισμένο με την εξωτερική σχεδίαση του αυτοκινήτου. Το ταμπλό οργάνων και η κεντρική κονσόλα υιοθετούν σαφή δομή και οριζόντια διάταξη σε σχέση με τον οδηγό, ενώ οι πινελιές χρωμίου γύρω από το ταμπλό και τους αεραγωγούς τονίζουν την ποιότητα. Στην κεντρική κονσόλα βρίσκεται η έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών για τα συστήματα Infotainment. Το Crossland X διαθέτει άνετους χώρους για τους επιβάτες, ενώ το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα 410 λίτρων χωρίς αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων, ενώ χάρη στην διαμήκη διαδρομή των πίσω καθισμάτων ο χώρος της καμπίνας αυξάνεται προσφέροντας άνεση στην περιοχή των ποδιών, ή μεγαλώνει το χώρο αποσκευών.
Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός ασφάλειας και ανέσεων, περιλαμβάνοντας στοιχεία όπως τα Opel OnStar, Infotainment, Head up display, κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών, προβολείς AFL LED, Σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος, Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης με ανιχνευτή πεζού και Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης, Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού και άλλα πολλά τεχνολογικά βοηθήματα.
Η avant premiere του νέου Opel Crossland X θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο την 1η Φεβρουαρίου.
Το εσωτερικό είναι σύγχρονο και ποιοτικό, ακολουθώντας τη φιλοσοφία όλων των τελευταίων Opel.

Η νέα πρόταση της Opel στα SUV έρχεται να τοποθετηθεί επάνω από το Mokka X.

  • [message]
    • Video