Δείτε και οδηγήστε το ολοκαίνουριο Peugeot 3008

Το νέο Peugeot 3008 έφτασε στις εγκαταστάσεις της Peugeot Γιαννίρης στο 6ο χλμ Θεσσαλονίκης Μουδανιών. Ένα μοντέλο με δυναμική σχεδίαση που ανατρέπει τα δεδομένα στη δημοφιλή κατηγορία των μεσαίων SUV!
Η ομάδα της Peugeot Γιαννίρης υποδέχεται το νέο 3008.
Το νέο Peugeot 3008 διακρίνεται για τη σύγχρονη και ενδιαφέρουσα σχεδίαση του, ενώ λανσάρει και το νέας γενιάς i-Cockpit με πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ και υψηλής ανάλυσης γραφικά. Το νέο 3008 έχει μήκος 4,45 μέτρα και ελάχιστη απόσταση από το έδαφος 22 εκατοστά, αριθμοί που το τοποθετούν στον πυρήνα της κατηγορίας του. Σε σύγκριση με το μοντέλο που αντικαθιστά είναι κατά 8 εκ. μακρύτερο αλλά και με μεγαλύτερο μεταξόνιο στα 2.675 χλστ. (+62), με άμεσο όφελος για τους χώρους και τους επιβάτες. Σημαντικά αυξημένος είναι και ο χώρος φόρτωσης κατά 90 λίτρα, φτάνοντας συνολικά στα 520 λίτρα ή στα 1.580 λίτρα όταν αναδιπλωθεί η πίσω σειρά καθισμάτων.

Το νέο γαλλικό SUV χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου Advanced Grip Control με πέντε προγράμματα (Normal, Snow, Mud, Sand, ESP OFF) και σε συνδυασμό με τα ελαστικά M+S (Mud & Snow) και το σύστημα Hill Assist Descent Control (HADC) παρέχει αυξημένες ικανότητες σε δύσκολα τερέν. Βέβαια ταυτόχρονα είναι σε θέση να παρέχει μια πληθώρα ανέσεων, όπως μασάζ στα εμπρός καθίσματα και υψηλή πιστότητα ήχου από το Premium FOCAL Hi-Fi. Στον τομέα της ασφάλειας το νέο 3008 διαθέτει όλες τις τεχνολογίες αιχμής, όπως συστήματα προειδοποίησης και αποφυγής σύγκρουσης, προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, ανάγνωση σημάτων ορίων ταχύτητας, ενεργό cruise control και έλεγχο τυφλής γωνίας των εξωτερικών καθρεπτών. Ιδιαίτερα χρήσιμο εντός πόλεως θα είναι και το Visio Park, με περιμετρικό έλεγχο σε γωνία 360°.

Διατίθεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Βασικός βενζινοκινητήρας είναι ο 1.2lt PureTech 130 S&S με 6άρι μηχανικό ή 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ σε βενζίνη θα υπάρχει και ο 1.6lt THP 165 S&S με 6άρι αυτόματο κιβώτιο. Σε diesel η γκάμα ξεκινάει από τα 1.600 κ.εκ. με τους 1.6lt BlueHDi 100 S&S και BlueHDi 120 S&S με 6άρι μηχανικό ή 6άρι αυτόματο κιβώτιο και συνεχίζεται στους 2.0lt BlueHDi 150 S&S με 6άρι μηχανικό και 2.0lt BlueHDi 180 S&S με 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Δείτε το και οδηγήστε το στην Peugeot Γιαννίρης, στη Θεσσαλονίκη.